FOTO: Zvezde Granda/ Screenshot

Sašu Popovića prevarili kandidati: Isplivalo što se sve događalo iza kulisa Grand showa

Autor: M.T.

Prošle subote održano je finale glazbenog natjecanja “Zvezde Granda” u kojem je pobjedu odnijela Šejla Zonić. Direktor Grand Produkcije, Saša Popović, nakon natjecanja je otkrio kako su ga kandidati prevarili.

“Djevojke se lijepo našminkaju, pa samo glavu im vidim. Pa, tko zna, možda su 100 puta ponavljali pjesmu do idealne varijante i ja onda pogledam i kažem “Uf” baš je super i dobro pjeva, i onda ona dođe ovdje i mi vidimo da to nije to što smo vidjeli online”, Popović je objasnio, a zatim dodao da ima visoke kriterije.

“Moje je da procijenim može li taj kandidat, ako ga pustimo, napredovati. Manje, više, ja ih sve i znam, osamnaest godina radim “Zvezde Granda”, i sada čekamo nove generacije. Sada su stasali oni koji su se natjecali u “Klincima” i oni sada čine kostur”, rekao je Saša.

FOTO: Instagram/ Screenshot

Pobjednica Zvezde Granda

Ovogodišnja pobjednica, Šejla Zonić, borila se protiv 20 kandidata, od kojih je devet bilo iz Bosne i Hercegovine. Sjajna pjevačica iz Tuzle već od samog početka osvojila je simpatije brojnih fanova showa. Njena je mentorica kroz natjecanje bila Svetlana Ceca Ražnatović.

Pjesma koju je izvodila u finalu “Da sam ptica”, otpjevala je nakon proglašenja pobjednika. Najavljeno je kako pobjednik “Zvezda Granda” dobiva statuu, pjesmu i automobil, te i kompletan marketing, a produkcijski će tim financirati stvari poput televizijskih gostovanja, dok će menadžeri voditi brigu oko nastupa u najboljim klubovima.

Talentirana pjevačica izjavila je: “Ostvarilo se ono za što sam se borila, trenutno sam u pozitivnom šoku. Svi mi kad se prijavimo očekujemo pobjedu. Pobjedu posvećujem svom suprugu i svojoj porodici i naravno sebi prije svega”. Šejlin muž, koji joj je uvijek bio podrška, zaplakao je u finalu kao kiša.




Nove ideje za iduću sezonu

Audicije za novu sezonu Zvezde Granda počele su već 6. svibnja u Tuzli u Bosanskom kulturnom centru. Saša Popović otkrio je kako funkcioniraju audicije u raznim gradovima u Bosni i Hercegovini, što možemo očekivati od jeseni u Zvezdama Granda, kako će izgledati finale 8. lipnja te odakle crpi energiju i nove ideje za show.

“Još prije nego što smo došli u Sarajevo, imali smo audicije u Tuzli, Banjaluci, Mostaru i već sam tu našao potpuno nove kandidate za sve za sljedeću sezonu tako da je Sarajevo nadgradilo sve to i dobili smo respektabilnu ekipu za sve to, za sljedeću sezonu”, rekao je Popović. Popovića su oduševili kandidati iz Bosne i Hercegovine: “Ova četiri grada ovo je ludilo, ne mogu da vjerujem da toliko ima novih i dobrih kandidata ima”.

Saša Popović otkrio s kojim poznatim pjevačem ne priča već 23 godine




Nakon audicija u Sarajevu planirane su u Srbiji, gdje se 20. svibnja održala audicija u Nišu, idući dan u Novom Sadi, a dva dana nakon Niša u Beogradu. Potencijalne kandidate Popović planira pronaći i u Skoplju.

Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.