Screenshot/RTL

RTL-ovi voditelji usred emisije povukli neočekivan potez: ‘Vrijeme je da vam ovo pokažemo’

Autor: Marija Tomić

Voditelji Ana Brdarić Boljat i Tomislav Jelinčić su prije dva dana održali gledateljima šetnju RTL-om. Naime pozvali su gledatelje da im se pridruže na Danima otvorenih vrata na RTL-u. Napravili su to usred emisije što je svakako bilo iznenađanje za gledatelje.

“Već više od 20 godina svakoga dana ulazimo u domove naših gledatelja, a sada je pravo vrijeme da njih pozovemo u naš dom – na prvi Dan otvorenih vrata RTL-a!”

“Ove godine slavimo dva desetljeća kreiranja medijske scene u Hrvatskoj tijekom kojih smo postavljali trendove, uvodili novitete, išli u korak s inovacijama te razvojem tehnologije i industrije. Među brojnim aktivnostima vezanima uz okrugli rođendan jest i prvi vođeni posjet našoj televiziji. Više informacija pogledajte u prilog.”, napisali su na služBenoj RTL objavi.

Foto: Instagram

Šokantan potez voditelja

Evo kako je počelo. Tomislav Jelinčić i Ana Brdarić Boljat u emisiji su prije dva dana napustili svoja sjedišta i studio te time šokirali gledatelje. Ovaj potez je bio poziv gledateljima kako bi im se pridružili na Danima otvorenih vrata RTL-a.

Središnje informativne emisije prenose se uživo, a tokom emitiranja voditelji se snalaze ukoliko dođe do neobične situacije. Neki to uspjevaju vise, dok neki manje, a kako bi najavili događanje voditelji RTL Danasa odlučili su se za takav scenarij. Tomislav i Ana su se u emisiji prije dva dana u jednom trenutku digli na noge i napustili studio što je uvelike iznenadilo gledatelje, a razglog tome je bio pozivanje gledatelja na šetnju RTL-om.

Ana i Tomislav su tako gledatelej proveli RTL.om i najavili kako zbog 20 obljetnice postojanja ove televizije u Hrvatskoj održavaju Dane otvorenih vrata RTL-a. Gledatelje su pozvali da se prijave kako bi im demonstrirali nastanak tv programa koji svakodnevno upotrebljavaju te s kojim zadiru u domove gledatelja.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by RTL Hrvatska (@rtl_hr)




‘Što je iza kulisa?’

“Prije nego dođete k nama, vrijeme je da vam pokažemo televiziju iza kulisa”, rekla je Ana te su nakon izjave oboje ustali i započeli šetati studijom i hodnicima RTL-a. Prilikom šetnje voditelji su gledateljima objašnjavali koje sve prostorije će moći vidjeti te koje sve dijelove nastajanja emisije će im pokazati.

Voditeljica RTL-ovih vijesti u braku je 15 godina: Pogledajte kako izgleda njen suprug

“Sam finiš naše emisije. Polako se približavamo mjestu gdje nastaje naša emisija. Tamo ljudi moraju biti 100 posto koncentrirani. Sigurno imaju mnoge anegdote uz nas voditelje i to što mi radimo dok vi gledate naše priče”, rekla je te su potom ušli u režiju i pozdravili urednicu. “Ona nije znala da mi danas izlazimo iz studija. Malo smo ju iznenadili, ali to je čar televizije”, dodala je Ana.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.