Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Rimcu prekipjelo: ‘Nisam htio odgovarat, ali ovih je dana napisano toliko gluposti’

Autor: T.Š.

Mladi poduzetnik Mati Rimac ovaj tjedan baš i neće pamtiti po dobrom. Naime, osim što je trenutno u fokusu javnosti zbog vijesti o razvodu od supruge Katarine Lovrić, koja je procurila samo dan prije nego li je imao predstavljanje svog robotaksija, niti predstavljanje nije prošlo uz oduševljenje.

Naime, za vrijeme prezentacije vozila, koje je nazvano po piscu Julesu Vernu, vozilo se oglušilo na Rimčev poziv i nije se dovezlo na sredinu pozornice. A sudeći prema Matinoj posljednjoj objavi na Facebooku, najviše su mu zasmetali napisi da je ukrao ideje Elona Muska.

“Ovih dana je toliko gluposti napisano o Verne-u da nisam htio niti odgovarat. Ovo je trenutno vrhunac pa si ne mogu pomoć”, započeo je Mate, a potom pojasnio što ga je najviše razljutilo.

Ovih dana je toliko gluposti napisano o Verne-u da nisam htio niti odgovarat. Ovo je trenutnutno vrhunac pa si ne mogu…

Objavljuje Mate RimacPetak, 28. lipnja 2024.

“Nisam znao da imam i takve super moći” 

“Tesla/Elon nije predstavio svoj robotaxi. Tek ga treba predstavit. Mi smo svoj predstavili. I sad mi kopiramo njih? Zanimljivo. O Tesla robotaxiju postoje špekulacije. Prije par mjeseci je izašla ova slika iz članka, koja je čista špekulacija. Nije ‘leak’ niti vjerujem da ima veze s tim što će Tesla predstaviti” napisao je te dodao da, čak i da su željeli kopirati, ni maketu se ne može napraviti za par mjeseci.

“Mi smo prvi prototip napravili 2020., sve stupnjeve razvoja od prvog do zadnjeg smo pokazali na Campusu. Znači mi smo 2020. kopirali nešto što će Elon tek predstaviti 08.08.2024. Nisam znao da imam i takve super moći”, zaključio je 36-godišnji inovator.




Podsjetimo, Rimac se nakon tri godine braka razvodi od supruge Katarine, a još uvijek se nagađa o razlozima njihovog razvoda. Insajderi su za Slobodnu Dalmaciju otkrili kako nije riječ o trećoj osobi, već karakternom razilaženju.

Procurio uzrok kraha braka Mate Rimca i Katarine Lovrić: ‘Nije u pitanju treća osoba’




“Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci”, pojasnili su insajderi.

“Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu“, dodali su upućeni.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.