FOTO: Cropix

Rijetko tko će na prvu prepoznati poznatog pjevača: Ovisnost je nažalost ostavila danak

Autor: G.B.

Osim Marka Purišića, rođendan 5. srpnja slavi i njegov kolega Istrijan, Alen Vitasović. Ovaj 56-godišnji pjevač svoju je glazbenu karijeru započeo 1993. godine, kada je s hitom “Ne moren bez nje” poharao domaću glazbenu scenu.

Jedan od začetnika “ča vala” ubrzo je postao jedan od najpopularnijih i najuspješnijih hrvatskih izvođača u tadašnje vrijeme, a na početku karijere poštar mu je u vrećama donosio pisma obožavateljica.

“Tad sam na kućnu adresu dobivao 50-ak pisama dnevno, svaki dan, poštari su bili ludi! Pisale su mi uglavnom djevojke, žene. Ne znam je li to bila zaljubljenost, zaluđenost, ali bilo mi je strašno neugodno, nisam znao što i kako im odgovoriti… Ipak sam ja bio samo običan dečko sa sela koji je odjednom postao popularan, u tolikoj mjeri da sam doslovce morao bježati i skrivati se po hotelskim sobama od obožavateljica”, prisjetio se Alen koji se prije godinu dana oženio 24 godine mlađom Eleonorom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alen Vitasović (@alen_vitasovic_official)




‘Brajde’ poharale YouTube

Inače, Alen je bio i prva simpatija naše mlade pjevačice Domenice Žuvele, što je i sama jednom priznala: “Ajme, Alen Vitasović nastupao je 1996. u Veloj Luci. Ja ga nisam mogla pogledati u oči kad sam ga prvi put vidjela i čula. On mi je bio prva simpatija, odrastala sam uz Vitasovićeve pjesme”, ispričala je Domenica.

Podsjetimo, Vitasović  je prije nekoliko dana izbacio novi ljetni hit, “Brajde”. Pjesmu prati i zanimljiv spot, ispod kojeg su se na YouTubeu već nanizali brojni komentari, a isti se počeo dijeliti i društvenim mrežama. “Duo koji nismo ni znali da nam treba, “Istarski hit ljeta”, “After je u brajde”, “Samo jednu manu ima, kratka je, inače top”,  “Baš je melodičan ovaj istarski dijalekt. Pjesma je zarazna, odmah mi je ušla u uho i glavu. Veliki pozdrav iz Beograda”, “Jednom je čula i znam tekst. Kraljevi bravo i hvala vam na hitu ljeta”, “Zakon”, “Vrh pjesma”, “Ne možeš prestat slušat koliko je dobra pjesma, ovo je definitivno hit ljeta”, samo su dio komentara na YouTubeu.

Numerologija za Baby Lasagnu ima upozorenje: ‘Naivan je, strano mu je sve što je nisko i podlo’




Muzika potpisuje Lima Len i Boz Beatz, tekst Lima Len i Alen Vitasović, a aranžman Boz Beatz. Autori su se nakon snimanja spota posebno zahvalili “svim ljudima iz Galižane koji su sudjelovali i pomogli da ovaj spot ispadne ovakav a posebno David Trento za narančasti traktor i predivnu kozu po imenu Kolinda!”.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.