Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX

Rijetki bi Kolindi dali godine koje je napunila: Na počecima ju je teško prepoznati

Autor: F. P.

Bivša hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, jedno je od aktivnijih političkih imena što se tiče društvenih mreža. Putem svojih profila često dijeli razne trenutke sa svojim fanovima, a zna se pohvaliti i putovanjima na razne zanimljive destinacije diljem svijeta.

Po mnogima jedno od simpatičnijih političkih lica, Kolinda danas obilježava poseban dan. Navršila je, naime, 56 godina, što je brojka koju bi joj rijetki dali. Komplimenti na račun njene mladolikosti godinama se nižu, a mi smo se odlučili prisjetiti kako je izgledala na samim počecima.

Naša bivša predsjednica rođena je 29. travnja 1968. godine u Rijeci. Tijekom svoje političke karijere obnašala je funkciju ministrice vanjskih poslova i europskih integracija RH, kao i veleposlanice RH u SAD-u. Nakon toga je 11. siječnja 2015. godine izabrana i za hrvatsku predsjednicu.

Kroz godine je mijenjala imidž, no jedno je ostalo isto

Prema fotografijama koje se mogu naći na internetu, vidljivo je da je bivša predsjednica u počecima izgledala sasvim drugačije. Kroz godine je u nekoliko navrata mijenjala imidž, a posebno su upečatljive frizure, kao i činjenica da se tada borila sa kilažom.

Posljednjih godina Kolinda je svoju liniju dovela do savršenstva, čime se često pohvali. Osim toga gotovo svakom svojom pojavom pokazuje kako je uvijek imala istančan ukus za modu, a pozornost privlači i svojim dugogodišnjim brakom sa Jakovom Kitarovićem.

Kružile glasine o glumici bivše države: ‘Semka je u Dubrovniku nama uzela sav novac’




Sudbonosno ‘da’ izrekli su si sada već davne 1996. godine, a zajedno su ponosni roditelji kćeri Katarine i sina Luke. Zajedno ih se iznimno rijetko može vidjeti u javnosti zbog čega mnogi nagađajau o problemima u braku, no Kolinda je svojedobno objasnila zašto je tome tako.

“Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao”, istaknula je.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.