FOTO: Facebook/Rene Bitorajac

Rene Bitorajac posjetio Navojčevu peškariju: Goran prodavao zabranjene periske i druge delicije

Autor: Barbara Grgić

Glumci Goran Navojec i Rene Bitorajac prije svega su nerazdvojni prijatelji, a tek onda kolege glumci. Zajedno su igrali u brojnim reklamama, sinkronizacijama crtića, a hrvatska javnost ih je na malim ekranima u tandemu gledala još u “Našoj maloj klinici” kao doktora Grgeča i doktora Kunića.

A kad je o morskim i životinjskim plodovima riječ, mnogi pamte i skeč koji se jednom prilikom pojavio na fan pageu Renea Bitorajca. Naime, svojevremeno su Bitorajac i Navojec sudjelovali na jednom od tradicionalnih slavonskih kolinja.

Tako je Navojec na pravom dalmatinskom dijalektu karikirao tzv. svinjske obarine i pretovorio svinjsku kožu u periske, zube u zubatca i ostale morske delicije.

“HAHAHAH, svaka vam čast momci. Do suza sam se nasmijao”, “Jarane, da riba valja i vuk bi ronio”, “Poskliznu se na maslinovo ulje”, “Što je on to pocuclao, baš i nije za cuclat”, “U ribara mokre gaće”, “Ovo će me uvijek nasmijati”.

SLOMLJENOG SRCA! Luka Vidović oglasio se nakon smrti svoje majke Mirjane Majurec, fotografijom rastužio mnoge




Bivša žena još uvijek nosi njegovo prezime

Inače, početkom ovog mjeseca je plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac Navojec, bivša žena Gorana Navojca, pozirala u zagrljaju šest godina mlađeg partnera Hrvoja Jelinčića. Umjetnica je otkrila kako su zajedno otputovali u Bruxelles, gdje je ona imala predstavu te se pohvalila zajedničkim fotografijama.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Larisa Lipovac Navojec (@larisa_lipovac_navojec)


Podsjetimo, par je vezu započeo 2016.godine, nedugo nakon što se Larisa razvela od glumca Gorana Navojca s kojim ima sina Grgura.

Inače, Larisa je ranije otkrila zašto je zadržala Goranovo prezime.

“Dvije su stvari. Prvo, kad imaš dijete s čovjekom s kojim si bio dobar dio života. Ipak smo mi bili 13 godina zajedno. Mislim da je za dobrobit djeteta važno da su tu tata i mama zbog cijelog njegovog života, zbog ljubavi i kako će on to prebroditi emotivno. Druga stvar je što smo Goran i ja uvijek bili jako dobri prijatelji i puno prije nego što smo započeli vezu. Tako da je meni jednostavno nezamislivo da nemam njega tu s lijeve i desne strane”, dodala je.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.