Foto: Instagram

Renata Buljan priznala u čemu leži tajna vitke figure: ‘Tko neće milom, hoće silom’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Bivša Miss Universe Hrvatske i fitness trenerica, Renata Lovrinčević Buljan, više od dva desetljeća nakon osvajanja prestižne titule i dalje mami uzdahe svojom pojavom. Poznata i kao ‘mama igrača Bijelih’, svojom vitkom figurom plijeni pažnju gdje god stigne.

Svi oni koji su se pitali čemu duguje tako vitku liniju, više ne moraju tražiti odgovore. Renata je, naime, u razgovoru za domaće medije detaljno opisala poseban režim koji slijedi kako bi održala figuru, a poseban fokus stavila je naravno na redovne treninge u teretani.

“Tko neće milom, hoće silom. Nama će tijelo dati bol, tijelo nas štiti. Moramo nekad zahvaliti na boli, ona upozorava da nešto nije u redu. Sat šetnje nije dovoljan, a za tri sata šetanja dnevno rijetki imaju vremena. Zato preporučujem teretanu jer se u njoj rade ciljane vježbe”, istaknula je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RL fitness & health (@renata.lovegym)




Redovito dijeli savjete za ispravne vježbe

Smatra također kako je za treniranje potrebno izabrati stručnu osobu sa ispravnim iskustvom. I sama Renata je osobna trenerica, a specijalizirala je rehabilitaciju te ima više od 20 godina iskustva. Sa svojim fanovima stoga redovito dijeli savjete za pravilno vježbanje putem društvenih mreža.

“Imala sam predivan rezultat anoreksične osobe koja je sa mnom u mjesec i pol vratila 15 kilograma. Tri godine čekala sam da jednoga klijenta dignem na noge, radim s moždanima, gdje sam mrtve ruke dizala”, prisjetila se Renata, dodavši i kako je potrebno posebno paziti na prehranu.

‘MORAMO UVOZITI CAJKE DA BI SE KLINCI ZABAVILI’ Legenda 90-ih posve otvoreno: ‘Kad se frajeru u birtiji zacakle oči, tanka je granica hoće li izvaditi gun ili sve počastiti’




“Nitko ne zabranjuje da se pojede brownie, ali treba ga napraviti doma s kvalitetnim namirnicama, a ne kupovni. Ono što je bitno jest razumjeti voće i povrće, svaka boja ima svoju funkciju u našem organizmu. Promoviram tezu da priroda liječi”, zaključila je trenerica.

Činjenica da je majka vratara juniorske momčadi Hajduka, Borne Buljana, u medijima joj je donijela nadimak ‘seksi mama igrača Bijelih’. No ona sama kaže kako ni njoj ni obitelji to ne smeta. “Pa neka se piše, ima se što i pisati. To je mater koja radi, to je dijete koje trenira,” izjavila je za domaće medije.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.