Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Pupovčeva snajka gostovala na Miličinom koncertu, ova se požalila da je švorc: ‘Nemam ni dinara’

Autor: G.B.

Jedna od najvećih mladih regionalnih zvijezda današnjice, Milica Pavlović, održala je u petak navečer trosatni koncert u Areni Zagreb. Glazbeno-scenski spektakl svjetskih razmjera nikoga nije ostavio ravnodušnim, a pjevačica je u više navrata istaknula da joj je ovo bio najbolji koncert u sklopu turneje ‘LAV’. Koncert je otvorila s hitom ‘Boginja’ i sa 16 plesača je već nakon prvih taktova dala do znanja da je pred zagrebačkom publikom noć za pamćenje. Nizala je dobro poznate pjesme, među kojima su ‘Hej, ženo’, ‘Ne sećam se’, ‘Operisan od ljubavi’, ‘Pakleni plan’ i brojne druge.

Prvo je ugostila Amadeus Band s kojim je otpjevala njihovu pjesmu ‘Lažu te’. Ubrzo je na scenu zakoračio i legendarni Saša Matić, koji je i sam ranije punio arene diljem Hrvatske. Posljednja, treća gošća koja je bila najveće iznenađenje večeri bila je naša pop zvijezda, Vesna Pisarović.

“Vesnu sam još u siječnju nazvala da mi bude gošća. Iznenadila se pozivom jer se privatno nismo poznavale, ali ja sam se oduvijek divila njezinoj glazbi. Laska mi kada me uspoređuju s Vesnom, jer je ona zaista prelijepa, talentirana žena i prava dama. I znam da i vi padnete na koljena kad je čujete”, rekla je Milica za Vesnu, koja nije skrivala zadovoljstvo. Njezin izlazak na pozornicu oduševio je publiku u zagrebačkoj Areni.

FOTO: Benny Gaši

U sklopu turneje, obišla čak i zagrebački Dolac

Ipak, za Kurir je izjavila kako je čak i nakon tri koncerta švorc: “Sad nemam ni dinara. I torbicu sam počela ostavljati. Nije mi žao nijednog dinara. Dok god se budem bavila ovim poslom radit ću ga ili kako treba ili neću nikako. Povući ću se i posvetit ću se seoskim radovima i radu u štampariji sa svojim ocem. Kad nemam para, pitam prijatelje ili menadžera za pozajmicu i brzo to vratim. Nisam osoba kojoj treba puno. Znam koje lijekove trebam popiti da me ne boli glava sutra kad počnu dizati račune”, ispričala je.

Podsjetimo, Pavlović je u Arenu stigla u sklopu svoje turneje Lav, a koncert je najavila još lani: “Hrvatska mi je blizu srca i uvijek, nakon Beograda, kada biram gdje ću se odmarati, ili odem u Švicarsku ili dođem ovdje. Prošle godine sam u rujnu sama došla i uzela smještaj u Istri, šetala sam ulicama i čak sam htjela neki plac kupiti. To vam je najveća moguća pohvala. Opčinjena sam ljepotom Istre”, rekla je prije nekoliko mjeseci.

“Meni je većina suradnika iz Zagreba na ovoj turneji pa je bilo logično. Par dana prije Beograda sam službeno objavila datum zagrebačke Arene. Uz beogradsku Arenu, zagrebačka Arena je ta koja zaista ima najbolje moguće mogućnosti za vrstu koncerta kakav je moj”, objasnila je.

Momčila Otaševića Nova TV ponovno spojila s još jednom bivšom ljubavi s malih ekrana




Navodno popularna pjevačica nije nešto previše zahtjevna kada je u pitanju opremanje backstagea, ali je ipak imala nekoliko zahtjeva uoči koncerta u Areni, koji su i ispunjeni.

Naime, pjevačica je tražila vodu, koštunjavo voće i aparat za kavu, a kako je veliki ljubitelj kave, koja joj je izrazito važna, ista je došla u Zagreb dan prije njenog dolaska u Arenu, svježe samljevena ravno iz Švicarske. Naime, riječ je o kavi, pišu srpski mediji, koju je otkrila dok je tamo živjela kod svog oca i radila u tiskari.




Podsjetimo, pjevačica je ranije snimljena kako kupuje na Dolcu i razgovara s kumicama, a jedna ju je toliko oduševila da joj se na poseban način zahvalila. Tada se centrom Zagreba prošetala bez trunke šminke u jednostavnoj odjeći.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.