Foto: Hrvatska Lutrija

Provjerite listiće jer je jedan Hrvat upravo postao bogatiji za 50.000,00 eura u igri Loto 7

Autor: G.B.

U večerašnjem izvlačenju 53. kola igre Loto7 izvučeni su brojevi: 7, 8, 12, 16, 24, 29, 34 i dopunski broj 5, koji su jednom igraču donijeli dobitak 6+1 u iznosu od 50.000,00 eura.

Dobitni listić odigran je na Internetu, na web stranici www.lutrija.hr. Sretni dobitnik je odigrao listić od 2 kombinacije s dva Joker broja i uplatio iznos od 3,20 €.

 Sljedeće izvlačenje za igru Loto 7 je u subotu, 06.07.2024., a očekivani glavni dobitak  iznosi 1.000.000,00 eura.

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Hrvatska Lutrija isplatila građanima više od 42 milijuna eura

Podsjetimo, prošloj godini Hrvatska Lutrija brojnim je igračima donijela osmijeh na lice kroz svoje igre, vrijedne dobitke ali i saznanje da svojom igrom, putem poreza od igara na sreću, doprinose boljitku cjelokupnog društva kroz financiranje humanitarnih, sportskih, kulturnih i sličnih inicijativa.

Tako su igrači Hrvatske Lutrije u 2023. godini osvojili više od 42 milijuna eura na Loto igrama. Igra Eurojackpot igračima je donijela više od 15 milijuna eura, a Loto 7 više od osam milijuna eura.

Svi znamo kakva je danas, no znate li kako je Suzana Mančić izgledala u danima slave?




Čak 31 igrač osvojio je Jackpot dobitak u Loto igrama čija je ukupna vrijednost veća od šest milijuna eura. Uz to, 15 Jackpotova donijela je igra Sve ili Ništa. Najviše su sreće imali Zagrepčani koji su osvojili devet Jackpotova, a zatim Zadrani s dva. Internet igrači bili su osvajatelji šest Jackpotova.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.