Foto: Igor Kralj/PIXSELL

‘PROŠLI SMO SVAŠTA’ Ivana Mišerić na Instagramu progovorila o svom dečku, podršku joj pružila Barbara Kolar

Autor: T. P.

Voditeljica Otvorenog radija Ivana Mišerić ne skriva sreću zbog ljubavi s novim odabranikom Draženom Kovačevićem pa mu je povodom rođendana posvetila emotivnu objavu na Instagramu.

‘Zašto stalno idem u Istru. Pa osim toga što je lijepa, tamo mi je čovjek. Danas mu je rođendan, njegov je dan, ali i ja slavim. Prati me osjećaj da imamo tri života iza nas, a u ovome smo prošli svašta. Svemir je naše igralište, ti, moj 21 gram duše’, napisala je ispod fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)


Fotografija prikazuje novopečeni par i njihove zaljubljene poglede i osmijehe prilikom romantične večere u jednom istarskom restoranu.

Pobjednica Dore Mia Dimšić nije propustila komentirati objavu emotikonom koji simbolizira ‘zaljubljenost’.




‘Tko tebe čini sretnom odmah je i meni drag čovjek! Pa nek mu je sretan’, napisala je HRT-ova voditeljica Barbara Kolar.

Nekolicina Ivaninih pratitelja pridružila su se rođendanskim čestitkama njezinom dečku i nisu propustili istaknuti da su zaista skladan par.

Mišerić je 2020. godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, a na ljeto 2021. otkrila je da je u njezin život ušao novi muškarac o kojem tada nije htjela otkriti previše detalja.




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.