Foto: Marko Todorov / CROPIX

Procurio uzrok kraha braka Mate Rimca i Katarine Lovrić: ‘Nije u pitanju treća osoba’

Autor: Marija Tomić

Nedavno je u javnost je procurila vijest o razvodu Mate Rimca i Katarine Lovrić, nakon samo tri godine braka. Informacije je potvrđena od nekoliko izvora koji su bliski Rimcu, a za komentar se pitalo i zaposlenike firme. Ne komentiram privatni život zaposlenika firme’, rekla je kratko Marta Longin iz Rimac Automobila.

Naime, glasine o razvodu pojavile su se već prije nekoliko mjeseci, međutim razlog nije bio poznat. “Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci”, kažu nam zagrebački izvori o razvodu para.

Razvod ovog para glavna je tema svih medija, te je razlog njihova razvoda bio u središtu, budući da njegovi najbliži suradnici o svemu šute. Međutim priča se kako je jedan od razloga za krah njihovog odnosa bilo Katarinino nezadovoljstvo vlastitim statusom u tvrtki supruga.

FOTO: Facebook

‘Nije navikla na Matin životni ritam’

U razgovoru za Gloriju o svojoj funkciji u firmi Rimac Automobili, Katarina je ispričala: “Tvrtka naglo raste, sad nas je više od tisuću, a Mate i ja dosta dobro podnosimo taj koloplet privatnog i poslovnog odnosa. Ja imam svoj odjel i odgovaram svom šefu, a to nije Mate. Moj ured je u Zagrebu, njegov u Svetoj Nedelji, pa se preko tjedna skoro ni ne vidimo. No, naravno da živimo za tvrtku i da pričamo o svemu što se na poslu događa i kad smo doma. Ne bih mogla zamisliti da radim negdje drugdje”, ispričala je Katarina prije tri godine.

Razlog odlaska Katerine iz Hrvatske je bio pronalazak vlastitog mira budući da su ona i Mate trenutna tema u svim medijima. “Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu”, dodali su upućeni, javlja Slobodna Dalmacija. 

Razvodi se Mate Rimac? Ljubav sa zanosnom Hercegovkom trajala je samo tri godine




Podsjetimo se, vijest o razvodu odjeknula je u javnosti u utorak 25. lipnja. Naime, kako je iz više izvora bliskih poduzetniku potvrđeno za Index, Mate i Katarina su odlučili krenuti razdvojenim putevima. Sve je iznenadilo kako je njihova ljubavna priča završila. Naime, na svim fotografijama izgledali su ludo zaljubljeni, a takvi su se pojavili i na dodjeli nagrada za EY poduzetnika godina, koji je nedavno održan u Laubi.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.