Foto: Damir Skomrlj/CROPIX

Prijović puni džepove neviđenom brzinom: Evo koliko će uzeti za dva koncerta

Autor: M.T.

Aleksandra Prijović, jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, ove će ljetne sezone zabilježiti nevjerojatan uspjeh time što će postati najskuplja izvođačica u Crnoj Gori. Ovaj status postigla je zahvaljujući dvama nastupima u najvećem klubu na Crnogorskom primorju, gdje će zaraditi nevjerojatnih 160.000 eura.

Prema riječima izvora bliskog pjevačici, Aleksandra je trenutno na vrhuncu popularnosti u Crnoj Gori. “Svi se otimaju za nju, ali ona je odlučila ove sezone imati minimalni broj nastupa kako bi se malo odmorila od svoje aktualne koncertne turneje i napunila baterije za nastavak turneje koja je čeka tijekom ljeta i jeseni,” izjavio je izvor za Kurir.

Unatoč tome što bi mogla napuniti najveći klub u Budvi i pet noći zaredom, Aleksandra će tamo nastupiti samo dva puta, jednom u srpnju i jednom u kolovozu. Kao i prošlog ljeta, Prijovićka će raditi na prosjeku od prodanih karata, pri čemu će cijena ulaznice iznositi 30 eura. S kapacitetom kluba od oko 4.500 ljudi, očekuje se da će od prodaje ulaznica zaraditi 135.000 eura po noći, od čega će njoj pripasti skoro 80.000 eura. Osim ovih nastupa u Budvi, Aleksandra će ovog ljeta održati još šest ili sedam koncerata, uglavnom u BiH. S trenutnom cijenom nastupa koja se kreće između 50.000 i 60.000 eura, jasno je da će Aleksandra po ukupnoj zaradi biti broj jedan na estradi ove sezone.

FOTO: Jurica Cvitanić/Extra FM

I Čola voli skupo naplatiti

Paralelno s uspjehom Aleksandre Prijović, Zdravko Čolić također nastavlja svoj niz visokoplaćenih nastupa. Iako rijetko nastupa na privatnim događajima, Čolić je nedavno prihvatio poziv jednog srbijanskog poduzetnika da bude specijalni gost na svadbenom slavlju, za što je za 45 minuta pjevanja naplatio 45.000 eura.

Čolićevi angažmani su poznati po visokim cijenama. Prošle godine, za novogodišnji koncert na Stradunu, Čolić je dobio honorar od 130.000 eura, čime je postao najskuplji izvođač za dočeke novih godina u Hrvatskoj. Ova činjenica dodatno potvrđuje njegov status jednog od najbogatijih pjevača na ovim prostorima.

Čolić u karijeri stekao nestvarno bogatstvo: Objavili koliko je zaradio




Prema pisanju američkog portala celebritynetworth.com, Čolićeva imovina procijenjena je na 20 milijuna dolara. Osim nekretnina u Puli, pjevač posjeduje i luksuznu vilu u beogradskom naselju Košutnjak, gdje živi sa svojom obitelji.




Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.