Foto: Damir Skomrlj/CROPIX

Prijović osvanula u rijetko viđenom izdanju: Evo zašto su svi gledali u njene noge

Autor: F. P.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović na našim prostorima ostvarila je ono što rijetki mogu. Otkako je krajem prosinca prošle godine u tren oka rasprodala pet zagrebačkih Arena, nastavila je ‘hujati’ regijom te nizati nastup za nastupom. Turneja ‘Od istoka do zapada’ vodi ju i u druge europske zemlje kao što je Njemačka.

Na društvenim mrežama izrazito je aktivna te voli dijeliti objave sa koncerata. Iako smo je u njima navikli gledati u atraktivnim i glamuroznim izdanjima, Prija se sada javila fanovima u izrazito rijetko viđenoj kombinaciji. Pozirajući uza kameni zid, na sebi je nosila ležernu pletenu vestu te sive traperice.

Međutim, ono što je nosila na nogama izazvalo je posebnu pažnju. Riječ je o tenisicama bež boje sa debljim bijelim potplatom, a od njihove cijene mnogima će se zavrtjeti u glavi. Tenisice su luksuznog brenda Brunello Cucinelli, a njihova puna cijena iznosi 1950 eura. Na jednoj stranici su ipak na popustu, te se prodaju za ‘samo’ 887 eura.

Foto: Instagram

Rasprodala zabranjen nastup u Zadru

Podsjetimo, nedavno je Aleksandra ponovno dospjela u izražen fokus medija. Nakon što je medijima odjeknula vijest da gradonačelnik Zadra želi zabraniti njen koncert u svom gradu, Prija mu je pokazala kako ju takve stvari ne diraju. S oduševljenjem je svojim fanovima obznanila da će je moći ćuti 7. lipnja u rasprodanoj dvorani Krešimir Ćosić.

Nećak Olivera Dragojevića obitelj ostavio u šoku: ‘Ni žena nije imala pojma’

Zadarski gradonačelnik Branko Đukić isprva nije htio ni čuti za nastup Srpkinje, stoga nije niti izdao dozvolu za koncert. Mnogi donedavno nisu niti znali hoće li i kada Prija tamo nastupati, budući da koncert nije bio niti zakazan ni najavljen. Svojedobno se o tome oglasio i sam gradonačelnik, rekavši kako od njega nije došla nikakva zabrana.




“Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome”, izjavio je Đukić.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.