Foto: screenshot Instagram

Prepoznajete li slavnog hrvatskog glumca, ljudi ne vjeruju da je on: ‘Nevjerojatno’

Autor: M.T.

Poznati hrvatski glumac Goran Višnjić, poznat po mnogim ulogama u američkim filmovima i serijama, preuzeo je značajnu ulogu u trećoj sezoni popularne serije ‘Vikings: Valhalla’. Ova sezona će biti dostupna na Netflixu već sljedećeg tjedna, točnije od 11. srpnja.

Višnjić se pojavljuje kao Erik Crveni, legendarni istraživač i otac Leifa Erikssona i Freydis Eriksdotter. Njegov lik provodi vrijeme u egzilu na Grenlandu zbog zločina počinjenih u Norveškoj i Islandu. Na svom Instagram profilu, Goran je podijelio isječke iz serije, otkrivajući kako njegov lik izgleda.

Prvi isječak, koji je Višnjić podijelio, sadrži najavu za novu sezonu i otkriva da je snimljen u Dubrovniku, točnije u naselju Trsteno. Drugi isječak prikazuje borbu između Erika Crvenog i Freydis, koju tumači švedska glumica Frida Gustavsson. Frida je svoju glumačku karijeru započela audicijom za ulogu Rey u ‘Ratovima zvijezda: Sila se budi+, ali nije dobila ulogu. Proslavila se ulogom Vissene u seriji ‘The Witcher’, a sada briljira kao Freydis u ‘Vikings: Valhalla’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)




‘Pogledati ću zbog vas’

Obožavatelji su bili oduševljeni isječcima, koji su u kratkom roku skupili preko tisuću lajkova i mnoštvo pozitivnih komentara. “Ekipa za kosu i šminku u ovoj emisiji trebala bi osvojiti neku nagradu! Gotovo ste neprepoznatljivi! To je nevjerojatno!”, “Sjajan Goran. Izgledaš fantastično.”, “Uopće te nisam prepoznao! Odlična frizura i šminka!”, “Ne mogu vjerovati da je to on”, samo su neki od komentara pratitelja.

Višnjićeva uloga već je privukla nove gledatelje serije. “Nikada nisam gledao seriju, ali ću je sada sigurno pogledati zbog vas!”, napisao je jedan pratitelj.

“WOW! Već volim Fridin lik!! Ona je opaka haha! Prokleto ste u pravu, gospodine, ona vam razbija tu guzicu,” dodao je pratitelj koji je već iznio i svoje preferencije što se tiče omiljenog lika u seriji.




Foto: Goran Mehkek / CROPIX

‘Jedva čekam’

“Vikings: Valhalla” je povijesna dramska serija koju je kreirao Jeb Stuart za Netflix. Radnja serije smještena je u Englesku, više od 100 godina nakon događaja iz originalne serije “Vikings”, a radnja joj se temelji na napetosti između potomaka Vikinga i starosjedilaca Engleza. Goran Višnjić pridružio se ovoj seriji 2022. godine, a sam je izjavio: “Ovo će biti zabavno. Jedva čekam. Niste li obožavali prvu sezonu Vikinga? Odlična je.”

Goran Višnjić pojavio se u Hrvatskoj, ukazao se na mjestu gdje ga je malo to očekivao

Uz Višnjića, u seriji glume i Leo Suter, Frida Gustavsson, Sam Corlett, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes i Caroline Henderson. Serija je već stekla velik broj obožavatelja, a s Višnjićem u ekipi, očekuje se da će treća sezona biti još uspješnija.

Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.