Foto: Instagram

Pratiteljica svima otkrila kako Petra Meštrić izgleda uživo: ‘Vidjela sam’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Zgodna liječnica Petra Meštrić, koju javnost pamti iz reality showa ‘Brak na prvu‘,  objavila je fotografiju iz mlađih dana i otkrila kako je izgledala kao tinejdžerica, prije nego li se podvrgnula raznim estetskim zahvatima.

“Našla sam sliku kako sam izgledala sa 16-17 godina, prije korekcija i prije photoshopa”,započela se svoju objavu Petra.

“Tad mi nije trebao photoshop”

“Za sve one koji mi stalno postavljaju to pitanje. Iskreno, ne mislim da mi je trebalo ni jedno ni drugo, ali koristim jer je to moj izbor”, napisala je te se našalila: “Tad mi nije trebao photoshop”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra Mestric (@petramestric)




Podsjetimo, Petra je u showu privukla pažnju osobnošću, ali i atraktivnim izgledom. Na društvenim mrežama rado objavljuje izazovne fotografije, a od pratitelja dobiva brojne riječi podrške, a ni komplimenata ne nedostaje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Petra Mestric (@petramestric)

“Pa nisi se puno promijenila, baš si bila slatkica, a i sad si baš lijepa žena”, “Lijepa tada lijepa i sada”, pisali su komentari, a onda se javila pratiteljica koja je Petru nedavno vidjela uživo. “A zašto sad photoshop? Ja sam Vas vidjela, ne treba Vama ništa od toga. Izgledate TOP!!!” poručila je pratiteljica poznatoj liječnici.

Marija Šerifović jednom rečenicom pokrenula šuškanja: ‘U našim životima imaju dva najznačajnija datuma’

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.