Foto: Bruno Konjevic/CROPIX

Poznatoj pjevačici prekipjelo zbog glasina o Harisu Džinoviću: ‘Tata mi ne treba’

Autor: Marija Tomić

Pjevačica Goga Sekulić nedavno je podigla veliku prašinu među svojim fanovima kada su se pojavile vijesti da ima novog dečka. Ipak, otkrilo se da je novi muškarac u njenom životu zapravo glumac u njenom novom spotu za pjesmu ‘Večeras’.

U spotu, Goga se pojavljuje s mladim bajkerom, a režiju potpisuje poznati redatelj Dejan Milićević. Njena izvedba u spotu pokazuje koliko se dobro snašla u ovoj ulozi. ‘Večeras’ je prva pjesma s nadolazećeg albuma koji će uskoro biti objavljen, što je razveselilo brojne obožavatelje njezine glazbe.

Povodom svih noviteta u njenom privatnom i profesionalnom životu, Goga je gostovala u popularnoj emisiji ‘Ami G Show’. Voditelj Ognjen Amidžić ju je izravno upitao o glasinama da je u vezi s Harisom Džinovićem, na što je ona jasno odgovorila: “Da završimo tu temu, poštujem čovjeka, njegovu karijeru. Tata mi ne treba. Nemam dečka, imam dosta udvarača, kad budem imala dečka, obavijestit ću vas”, rekla je Goga, koja je od Harisa mlađa 25 godina.

Foto: screenshot Instagram

‘Poštujem njegov rad’

Goga je već ranije komentirala šuškanja o potencijalnoj aferi s Harisom. “Haris Džinović i ja?! Može mi otac biti, on je godište mog oca. Da se čovjek ne uvrijedi, ja poštujem njegov rad, čovjek je gospodin. Možda njegova bivša supruga više voli starije muškarce, ali za Gogu je poznato da ne voli. Svi znaju da Goga Sekulić voli mlađe dečke”, izjavila je pjevačica za Pink.rs.

Nedavno je Goga proslavila rođendan u Dubaiju sa svojim sinom, gdje su proveli 11 dana. “Osoblje u Hiltonu je bilo fantastično… dobila sam poseban tretman… kao kraljica. Dobila sam mnogo poklona, balona… Bilo mi je teško vratiti se u stvarnost”, rekla je Goga.

Zbog Meline spustila Harisu Džinoviću kao nitko do sad: ‘Tko te tjerao da to radiš’




Kada je progovorila o budućnosti, Goga je podijelila svoje želje: “Nikad ne reci nikad… mislim da se više neću udavati. Volela bih imati još jedno dijete, ali ne moram se udavati. Ne kajem se što nisam postala majka ranije. Sada bih imala petoro djece da sam razmišljala drugačije. Postala sam majka i sada bih željela još jedno dijete, pa ćemo vidjeti.”




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.