Foto: Guliver image

Poznatom glumcu zamjerio se Dubrovnik, zbog ovog jela jedva preživio: ‘Vrištao sam’

Autor: I.D.

Britanski glumac i komičar Stephen Merchant 2021. godine se u showu Jonathana Rossa prisjetio anegdote iz Dubrovnika koju pamti do danas. “Najneobičnija situacija gdje me netko prepoznao dogodila se u Dubrovniku. Snimao sam nešto u Dubrovniku i morao sam jesti kamenice za to snimanje”, započeo je.

“Baš prije toga mi je netko rekao da jednom kad pojedeš lošu kamenicu više nikad nećeš pojesti kamenicu jer je bol neizdrživa”, dodao je. “Proročanstvo” s kamenicama se Merchantu uskoro i obistinilo.

“Oko četiri sata kasnije toliko me boljelo, bio sam zgrčen u hotelskoj sobi i vrištao da nikad više neću pojesti kamenicu. I najgore, te kamenice nisu izlazile iz mene pa su zvali doktora”, nastavio je komičar. Liječnik je došao i rekao da će mu dati injekciju i to u stražnjicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hollywood Authentic (@hollywoodauthentic)




‘Dao mi je injekciju i pitao me bi li mogao dobiti selfie’

“Skinuo sam pidžamu, nagnuo se, a on kaže: ‘Jeste li vi Stephen Merchant?’ Prva pomisao na to mi je bila – je li me zaista prepoznao po stražnjici? Jesam li po tome poznat u Dubrovniku? Jesam li hrvatska Kim Kardashian?” šalio se.

“Dao mi je injekciju i pitao me bi li mogao dobiti selfie. Ja sam se u bolovima nagnuo i fotografirao s njim”, prepričao je i dodao da se liječnik sutra vratio da mu se ispriča što je tražio selfie s njim u takvom trenutku. “Bio je jako drag, došao je u svoje slobodno vrijeme. Ali i dalje ima fotku sa mnom bez hlača”, zaključio je komičar i nasmijao sve u studiju.

Rijetki znaju tko je suprugu Luke Modrića pratio do oltara: Sada je bjegunac od pravosuđa




Iako Merchant nije otkrio kada se zbio događaj, moguće je da je riječ o 2019. godini kada je sudjelovao u snimanju dokumentarca Travel Man: 48 hrs in voditelja Richarda Ayoade.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.