Foto: Guliver Image (AP Photos/Tim Ireland)

Poznatog glumca slomila obiteljska tragedija: ‘Bili smo svjesni što će se dogoditi’

Autor: F. P.

Holivudska filmska scena postala je pravi fenomen današnjice. Stvorila je bogatu karijeru brojnim imenima, bez kojih mnogi danas ne mogu uopće zamisliti televizijski ili kino program. Jedan od njih je i Rob Delaney, 47-godišnji američki komičar i glumac koji je ostvario zapažene uloge u filmovima kao što je Deadpool 2 te serijalu Tom & Jerry.

Delaneyja se smatra jednim od prvih komičara koji je svoje pošalice počeo objavljivati na društvenim mrežama. Samo na Twitteru ga prate milijuni ljudi, od kojih neki možda ni ne znaju da se u njegovom životu krije tragedija. Naime, prije šest godina preminuo je njegov sin Henry u dobi od samo dvije godine, i to zbog posljedica tumora na mozgu.

Nikako ne čudi što je ovaj događaj ostavio neizbrisiv trag na glumca i njegovu suprugu Leah. A koliko se i dalje od toga nije oporavio svjedoči nedavni intervju za američke medije, u kojem je otkrio dirljive detalje. Tijekom razgovora je priznao da želi kupiti kuću u kojoj mu je sin preminuo, kako bi i on tamo proživio svoje posljednje trenutke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by robdelaney (@robdelaney)




‘Želim upuzati ovdje i umrijeti’

“Čuj, ako ikad misliš prodati ovo mjesto, javi mi se”, poručio je Delaney stanodavcu prilikom iseljenja. “Zato da kad mi bude 81 godina mogu ovdje upuzati i umrijeti. U istoj sobi u kojoj je umro moj sin, u kojoj se rodio moj drugi sin”, dodao je. Henryju su također prije smrti otkrili da će dobiti brata, kojeg nažalost nikad nije upoznao.

“Morao je znati da je njegova obitelj koja ga voli živa, da raste i da će postojati netko kome ćemo pričati o njemu. Bili smo svjesni da se njihovi životi neće preklapati na ovom svijetu, iako se Henryjev mlađi brat rodio u našoj dnevnoj sobi, istoj sobi u kojoj je Henry umro”, opisao je glumac potresne trenutke.

U to vrijeme je sa suprugom živio u Londonu, iz kojeg se umalo i odselio. Naposlijetku su tamo ipak ostali, i to zbog uspomena na sina. Glumac je priznao kako voli dodirivati tobogane po kojima se Henry spuštao, a povremeno sretne i medicinske sestre koje su mu pružale njegu te ih pohvali za sve što su napravile.




Baby Lasagna povukao neviđen potez, javila mu se zaručnica: ‘Nemoj se ljutiti’

Rob Delaney inače je rođen u Bostonu, te preko roditelja u sebi ima irske krvi. Prvi put je dospio u fokus javnosti radi Twittera, danas X-a, gdje je počeo objavljivati svoje brojne šale. Uz već spomenute uloge, glumio je uz bok imenima kao što su Dwayne Johnson, Anne Hathaway, Sigourney Weaver te Kevin Kline.

Osim Henryja, sa suprugom Leah dobio je još tri sina od kojih se posljednji rodio u kolovozu 2018. godine. O tragediji koja je zadesila njegovu obitelj napisao je i knjigu ‘A Heart That Works’ (‘Srce koje radi’), koja je postala iznimno popularna te je čak prevedena i na njemački jezik.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.