Foto: Josip Bandic / CROPIX

Poznati voditelj s RTL-a vješto skriva suprugu, imaju četvero djece: Evo tko je ona

Autor: I.D.

RTL ove godine slavi dva desetljeća televizije u Hrvatskoj, a Tomislav Jelinčić je jedan od onih koji su s ovom televizijom od samog početka. Popularni voditelj prvi put je vodio RTL vijesti 30. travnja 2004. godine i od tada se istaknuo kao jedno od najpoznatijih lica televizije.

Iako 46-godišnjeg Zagrepčanina svakodnevno gledamo na ekranima, Tomislav svoj privatni život drži izvan medijskog fokusa. Poznato je, međutim, da već dva desetljeća ljubi samozatajnu profesoricu geografije, koja je završila školu solo pjevanja i glasovira, s kojom će u listopadu ove godine proslaviti 19. godišnjicu braka.

Voditelj je nedavno za domaće medije otkrio tajnu svog dugog i uspješnog braka sa suprugom Ivanom. “Samo ne daj nikad da nam ljubav bude navika…, tajna se možda krije u ovoj pjesmi Parnog valjka. Stisnu te u zajedničkom životu obveze i problemi, rasporedi i zadaci, ali nije dobro ako se u vezi ljubav i pažnja podrazumijevaju sami po sebi. Svaki je dan novi dan, savršen za trenutke posvećenosti i privrženosti”, ispričao je Jelinčić za 24 sata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tomislav Jelinčić Privatno (@tomislav.jelincic)




 ‘Potječemo iz velikih obitelji i takvu smo i željeli’

A najbolji svjedoci njihove ljubavi su 17-godišnji Jona, 15-godišnji Vid, 12-godišnji Tin i 6-godišnja Buga. Njihove obiteljske trenutke voditelj svako toliko podijeli putem društvenih mreža, a ne skriva ni koliko uživa u velikoj obitelji koju je stvorio sa suprugom.

“Potječemo iz velikih obitelji i takvu smo i željeli, otvoreni smo životu i kako su se naši roditelji davali za nas, tako sad i mi mijenjamo dobar dio svoje komocije za ono najvrijednije što smo u životu stvorili”, kazao je u razgovoru za domaće medije.

Suprug Maje Šuput boluje od neizlječive bolesti: ‘Nadam se da se neće raširiti’




Podsjetimo, Tomislav i Ivana sudbonosno su ‘da’ izgovorili 2005. godine, a tijekom godina braka postali su ponosni roditelji četvero djece. “Tajna je u tome što njoj ne smeta moje ostavljanje otvorenih vrata ormara, niti meni smeta kad ona ne zna gdje su joj ključevi, mobitel… Idila”, rekao je poznati RTL-ovac ranije za tportal na temu recepta za dugovječan i stabilan brak.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.