FOTO: Instagram

Poznati pjevač priznao zašto ne želi da mu se snajka bavi glazbom: ‘Znam kako to ide’

Autor: B.G.

Crnogorski pjevač Boban Rajović neizmjerno je ponosan na svoju djecu – dvije kćeri i sina koji grade svoje karijere daleko od estradnih voda.

Njegov sin Andrija privlači veliku pažnju javnosti, a Boban nikada nije krio da njegov nasljednik ima i glazbenog talenta, no on je ipak izabrao drugačiji put od oca i posvetio se nogometu.

Mlađi Rajović je započeo karijeru u omladinskom pogonu Crvene zvezde koji je napustio u lipnju 2019. godine i okušao se u još nekoliko klubova. Sada gradi karijeru u Danskoj, posvećen je radu na svojim mišićima i jako je popularan na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Rajović (@mladjani_rajovic)




‘Svi misle da je lako djeci poznatih’

“Zaista smatram da su moja djeca uspješna i ponosan sam na njih. Svi misle da je lako djeci poznatih, posebno za mog sina, a on se morao duplo truditi u nogometnom klubu kako bi uspio”, rekao je Boban, potom je otkrio i miješa li se sinu u izbor djevojaka koje ga oblijeću.

“Probat ću svim silama da ga savjetujem da prepozna svoju pravu sreću. Prirodno je da će se zaljubiti u neku koja će leći njegovom temperamentu, ali mislim da sam i ja dovoljno adekvatan da prepoznam koja je žena adekvatna za njega, a koja ne. Utjecat ću koliko god budem mogao, ali na kraju on je taj koji bira”, iskren je bio Boban koji je tada priznao da ne vidi svog sina pored neke pjevačice.

Europljani hvale Albininu pjesmu: ‘Ovo nisam očekivao od Hrvatske. Najbolji nastup od 1999. godine’




“Ja svoje kolegice ozbiljno poštujem i cijenim i nije lak posao, ali mislim pjevačicu ne bih želio za snajku. Ne zato što imam nešto protiv, nego zato što ne znam kako bi to funkcioniralo s tako različitim karijerama”, rekao je pjevač.

Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.