Screenshot

POZNATI GLUMAC OTKRIO: ‘Zbog Miloševića nisam razgovarao s vlastitim ocem’

Autor: Snježana Vučković

Serija “Porodica” u čijem su središtu Slobodan Milošević i njegova obitelj, u Srbiji je ovih dana vodeća tema.

Nakon svake odgledane epizode koja se bavi određenim periodom života obitelji Milošević, javljaju se akteri i svjedoci tog doba koji potvrđuju ili negiraju navode iz serije.

Nakon što je Vojislav Šešelj iskritizirao glavnog glumca koji glumi Slobodana Miloševića da ima pretjerano “zabrinut izraz lica” koje nije primjereno “hrabrom Slobi”, oglasio se i poznati srpski glumac i političar Sergej Trifunović.

Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Zbog Slobe nije pričao s ocem

On kaže kako zbog Slobodana Miloševića u jednom periodu uopće nije razgovarao s vlastitim ocem:

“Imao sam razne obiteljske situacije zbog politike. U jednom trenutku je moj otac bio obožavatelj Slobe Miloševića, moj kum je bio tvrdi radikal, a drugi kum u DSS-u. Ali se mi zbog toga nismo manje voljeli. Ipak, ćale i ja u jednom periodu nismo pričali zbog Slobe Miloševića. To je najveći poraz koji jedna obitelj može doživjeti – da ne komunicira zbog politike. Ali mi smo gospodski dodirnuli to dno i shvatili gdje smo se za*ebali”, kazao je glumac za Dnevni Avaz.

Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.