Srdjan Ilic/PIXSELL

Poznati glumac opleo po četničkom vojvodi: Šešelj je Hrvat iz Mostara

Autor: dnevno.hr

Vojislav Šešelj je zaprijetio poznatom glumcu.

“Primijenit ću određene mjere da se Sergeju Trifunoviću promjeni fizički opis, kao svojevremeno Nikoli Baroviću”, nadodao je i kako neće komentirati Trifunovića “ni kao glumca, ni kao tobožnjeg Mostarca”.

Trifunovićevo gostovanje u dnevniku Face TV-a bilo je povod za ovu Šešeljevu reakciju. Glumac je tako istaknuo da je rođen u Mostaru i da vrlo dobro zna da u tom kraju nema pravoslavaca iz obitelji Šešelj.

“Ja sam iz tog dijela Hercegovine gdje Šešelja nema da su pravoslavna familija. Ne postoji, to su katolici. Našao sam čovjeka koji mi je potvrdio da je Šešelj tamo išao i tražio kuma da se preobrati u pravoslavlje. To je zapravo jedna prodana, debeovska duša, koja je pritom kriminogena na sve načine. Kako da ti to objasniš ljudima da tu nema nikakvog srpstva”, rekao je Trifunović i dodao: “Fascinantno mi je da je Šešelj imao konstantnih dva milijuna glasača. To je ista ekipa budaletina kojoj ne možeš da objasniš da je Šešelj Hrvat.”

Podsjetimo, 1997. godine Šešelj je sudjelovao s beogradskim odvjetnikom Nikolom Barovićem u jednoj TV emisiji. Tada mu se nije svidjelo što je odvjetnik govorio o njemu, te kada su se kamere ugasile Šešeljev tjelohranitelj ga je nokautirao. No, Šešelj je tvrdio kako se odvjetnik “poskliznuo na koru od banane”.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.