Foto: Davir Puklavec/PIXSELL

POSAO I LJUBAV IPAK IDU ZAJEDNO: Damir Urban i supruga Milica blistali na promociji albuma, režirala mu je novi spot

Autor: Š. P.

“Lipanj, srpanj, kolovoz”, novi dvostruki studijski album Damira Urbana i Četvorke, predstavljen je novinarima i fanovima na druženju u Zagrebu. Odlične kritike i dobra prolaznost dosad objavljenih singlova s albuma očito su učlinile svoje – riječki glazbenik na promociji nije mogao sakriti zadovoljstvo.

Blistala je i njegova supruga Milica Czerny Urban, koja je Damiru potpora, ali i poslovna suradnica. Nedavno je, naime, režirala spot za njegovu pjesmu “Sama”, a zbog svoje važne poruke privukao je veliku pozornost.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

“Jako sam uzbuđena zbog ovog spota, ponajviše zbog divnih žena koje sam u njemu okupila. Osjećala sam da je cijelu priču, posvećenu i ispjevanu o ženama, potrebno ostaviti u potpunosti nama, tako da sam prvi puta snimala Damiru i bendu spot u kojem nikoga od njih nema. Svaka od žena koja se u spotu pojavljuju utjelovljuju i snagu i krhkost žena, one su dale spotu i svoje intimne priče, ali i simbolički i univerzalno progovorile u ime svih nas”, rekla je povodom premijere spota.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Milica je prije nekoliko tjedana obranila doktorat, o čemu se Damir pohvalio na društvenim mrežama. “Jednostavno se ne mogu ne pohvaliti da je autorica spota za pjesmu ‘Sama’, koji je jučer premijerno prikazan, ujedno jučer i doktorirala. Kakav dan!”, napisao je Urban.

Inače, par se vjenčao 2007. godine te imaju troje djece.

Dan prije promocije albuma, glazbenik je proslavio 53. rođendan. “Igra velikih brojeva”, napisao je uz fotografiju.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.