Foto: Instagram

PORUKA NA NAPISE O NEVOLJAMA U RAJU? Franka i Ella se smiju od uha do uha

Autor: Dnevno.hr

Ella Dvornik na svom je Instagramu podijelila sliku druženja s pjevačicom Frankom Batelić koja je nasmiješena od uha do uha.

“Ne znam zbog čega pršti energija između Jarca i Blizanca – al’ dok god je dobra energija ja se ne žalim. Franka, idući put bez djece”, napisala je Ella, dok je Franka u komentarima dodala: ‘Potpisujem’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Lijepa pjevačica ni ovoga puta nije komentirala napise o nevoljama u braku s Vedranom Ćorlukom, a sudeći po velikom osmijehu, čini se da se na njih previše ne obazire.




Prije nekoliko dana u medijima su odjeknule spekulacije o navodnim problemima u braku poznatog para, posebno nakon što je Ćorluka i jednom izlasku snimljen bez vjenčanog prstena. No, prvi put nakon toga na fotografijama se vidi kako je prsten još uvijek tu.

Batelić navode nije komentirala.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.