Foto: Facebook

Popularna voditeljica uživa na Ibizi: ‘Kako ne bih najbolje noge HRT-a prepoznao’

Autor: T.Š.

Voditeljica i urednica Uršula Tolj, uživa na Ibizi u Španjolskoj gdje je prisustvovala jednom eventu vezanom uz frizere, a između obaveza, pronašla je i vrijeme za odmor, koje je posvetila isključivo sebi i uživanju.

Na društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija u zanimljivoj modnoj kombinaciji koja je  istaknula njenu vitku figuru, a po fotografijama je bilo odmah jasno da itekako uživa u slobodnim trenucima.

Nakon što je na Instagramu podijelila fotografije, njezini su joj pratitejji poručili da fenomenalno izgleda, a mnogi su se složili kako ima najbolje noge na HRT-u. “Najbolje noge”, “Kako si lipa Bože dragi”, ” Fenomenalno izgledaš, draga!”, “Baš si prekrasna”, “Naj’ noge”, “Što si zgodna”, “99.9 posto muškaraca ti gledaju noge”, neki su od komentara.

Pozdrav svima s Ibize! 🔆🔥

Objavljuje Uršula ToljUtorak, 11. lipnja 2024.

 

Anegdota s policajcem

Podsjetimo, prije nekoliko godina je voditeljica na društvenim mrežama podijelila zanimljivu anegdotu kada ju je jedan policajac prepoznao upravo po njenim vitkim nogama.




“Bila u MUP-u po osobnu od male. Evo ovakva, s maskom na licu i policajac me prepoznao”, započela je tada svoju priču. “Ja njemu: Pa kako ste me prepoznali?, a on meni: Pa kako ne bih najbolje noge HRT-a prepoznao”, napisala je HRT-ovka te u šali dodala kako će ih osigurati.

Inače, Tolj je u ožujku napunila 51. godinu, a tada je progovorila o ljubavnom životu, tome kakav bi bio njen idealan partner, ali i zašto ne žuri ponovno uskočiti u vjenčanicu.

Foto: Josip Moler / CROPIX

“Svatko treba živjeti onako kako želi”

Na pitanje trebaju li žene odustati od nekih stvari kad uđu zrele godine, Uršula je u razgovoru za Jutarnji istaknula kako svatko ima pravo živjeti kako želi i kako se osjeća. “Dobro je da ni jedna žena ne odustane od sebe. Ne moraju moje vršnjakinje nositi minice ili pozirati u kupaćem, ako ne žele. Ali ako žele, trebaju to činiti jer imaju na to pravo. Svatko treba živjeti onako kako želi i kako se osjeća, a ne kako drugi misle da bi trebao”, rekla je Tolj.




Progovorila je i o ljubavnom životu. “Već godinama sam sretno razvedena”, rekla je voditeljica i dodala: “Kad vidim neku lijepu vjenčanicu, tada pomislim na novi brak… No, brak nije nešto o čemu razmišljaš, on je posljedica nekog odnosa a čak nije ni nužna i obavezna posljedica”.

Uršula Tolj iznervirana dramom oko Zvijezde pjevaju: ‘Brate, to je tvoja sramota’

Kada je riječ o pronalasku partnera, rekla je kako vjeruje da se mora dogoditi klik i međusobna harmonija. “Ne postoji neki popis osobina koji imam ili kojem težim. S nekim klikneš, s nekim ne. Poželjela bih se vezati za nekoga s kim bih jednostavno prelazili preko izazovnih situacija, uvijek sam voljela muškarce koji su ostajali mirni u kaosu”, zaključila je HRT-ovka.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.