Foto: Nova TV/IN magazin

Ponavlja se povijest za Hanu Huljić: Ovu vijest od Hrvata nije mogla sakriti

Autor: F. P.

Pjevačica Hana Huljić Grašo jedno je od najistaknutijih imena domaće glazbene scene. Osim što iza sebe ima potporu proslavljenih roditelja Vjekoslave i Tončija Huljića, u životu uz nju vjerno korača i pjevač Petar Grašo, kojemu je Hana 2021. godine rodila kćer Albu.

Nedavno su iz Splita stigle divne vijesti za fanove ovog skladnog para. Naime, sam Grašo je potvrdio kako će ponovno postati roditelji jer Hana očekuje drugo dijete. Ove vijesti izazvale su oduševljenje na mrežama, a Hanin otac i ponosni dida Tonči vijesti nije dodatno komentirao.

Sada se Hana okrenula društvenim mrežama kako bi sa fanovima podijelila još jednu sretnu vijest. Naime, najavila je sad već tradicionalni koncert Pop Misa Mediterana, koji se ove godine održava 16. lipnja u Novim dvorima bana Jelačića u Zaprešiću. Tamo će, naravno, osim nje nastupiti i suprug Petar te tata Tonči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)




Neodoljivo podsjeća na prošlost

Ova Hanina najava posebno je zanimljiva, a dosta i podsjeća na prošlost. Prije dvije godine je na njemu također nastupila, i to svega mjesec dana prije rođenja malene Albe. Do ovogodišnjeg koncerta ostalo je nešto manje od mjesec dana, a povijest se za Hanu ponavlja jer će i na njemu nastupiti sa izraženo zaobljenim trbuhom.

HRT je prije dvije godine Hrvatsku zakinuo za još jednog Lasagnu, a onda se pojavio Huljić




Hana je uz najavu podijelila i svoju fotografiju, koja je izazvala lavinu komplimenata na račun njene ljepote. “Božanstvena ljepota”, “Lijepa nježnica”, “Božanska ljepota i božanska muzika”, “Cesarica plemenitog roda”, “Kraljica”, “Jako lijepa mlada žena”, “Prirodna ljepota”, “Divota je”, “Sretno”, pisali su joj fanovi.

Podsjetimo, Hana i Grašo u bračnu luku su uplovili u veljači 2021. godine, u crkvi sv. Dominika u Splitu. O njihovom bajkovitom vjenčanju i dalje se priča, a u srpnju iste godine stigla im je i kruna ljubavi. Hana je tada na svijet donijela malenu Albu, koju i Vjekoslava i ‘dida Tonči’ neskriveno obožavaju.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.