Foto: Nova TV

Pojavila se snimka iz Kumova: Momčilo trčao pred oltar, glumci mahali zastavom ispred crkve

Autor: I.D.

Gledatelji popularne serije “Kumovi” bili su svjedoci niza dramatičnih promjena u proteklim epizodama koje su zahvatile živote stanovnika malenog mjesta Zaglave. Nakon tragičnih događaja i neočekivanog odlaska Stipana Macana, jednog od najutjecajnijih pojedinaca u kraju, prošlo je šest mjeseci, a sada se šire optimistične vijesti i osjećaj sreće.

Općina ima ambiciozne planove za nadolazeću turističku sezonu, dok se braća Macan napokon suočavaju s prošlošću i uspijevaju riješiti sve nesuglasice koje su ih razdvajale, sjedeći zajedno na klupi. No, najveće veselje u mjestu donijet će vjenčanje Luce (Uršule Najev) i Janka (Momčilo Otašević), koji su na putu da svoje sudbonosno ‘da’ izreknu nakon brojnih ljubavnih brodoloma. Taj poseban trenutak bit će zalog vječne ljubavi i vjernosti, dok će njihovo obećanje ispisati nova poglavlja u knjizi njihovih života i ovog šarmantnog mjesta Dalmatinske Zagore.

Gledatelji također iščekuju fatalan rasplet događaja. “Jedva čekam vjenčanje Luce i Janka”, “Ajme napokon”, “Falit će nam Stipan, neće snimati više sezone s njim”, “Žao mi je što je otišao”, “Ajde neka i ovo dvoje konačno kažu sudbonosno da”, “Aw, je li ovo kraj serije?”, “Bili su baš dobra ekipa svi”, komentirali su gledatelji.

Foto: Facebook screenshot

Objavljena snimka s vjenčanja

Naime, na Novoj TV objavili s video s vjenčanja Janka i Luce, orila se pjesma Jole “Nosi im se bijela boja” dok čekaju Janka da dođe po svoju odabranicu. Video pogledajte OVDJE. Serija Kumovi koja je prikovala Hrvate za ekrane često izazove različite reakcije gledatelja. Podsjetimo, nedavno se bura digla oko scene u kojoj glumi Ecija Ojdanić, koju je u seriji napustio suprug Armando. Radnja ide ovako, nakon što je Mirjana Stanislavu prodala gostionicu, u posjetu joj dođe njezin ljubavnik Armando Valdano Olmos koji šarmira čitavo mjesto.

Stanislav i ona odluče organizirati feštu povodom prodaje gostione, a ona i Armando kupuju kuću u Argentini. Mirjana saznaje da je Armando prevarant i mutan lik kojemu Mirjana nije prva žrtva. I da nikad više neće vidjeti svoj novac. Raspadne se emotivno, a Šima je tješi. “Je li samo ja mislim da bi inspektor i ova Mirjana da bi bili dobar par? To kako on nju gleda i to što će da digne policiju na noge samo da ga nađu mora da bude nešto”, “Što će joj Armando, pogle inspektora kako ju zaljubljeno gleda. Aj nadam se da će ih spojit”, “Dokaz koliko su žene glupe kada se zaljube”, pisali su gledatelji.

Srpkinja priznala kako je zaradila pola milijuna eura: ‘Mislim da sam zaslužila’




“O moj Bože, koji ste vi bouldosi! Kao prvo, morena se koristi za brinetu, ženu tamnije kože, a ne za plavušu. Kao drugo, Argentinci nisu Rusi… Daju samo jedan poljubac i to u desni obraz. Kao treće, Argentinci imaju jak i prepoznatljiv naglasak. Ne pričaju español neutro. Ah… I tip nije Sebastian Rulli. Pa da u scenariju izvalite takve gluposti”, “Prohujalo s vihorom Armado”, komentirali su gledatelji.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.