Foto: YouTube

Pogledajte kako danas izgledaju Mika i Giba, postali žene: ‘To je normalno, prave su ljepotice’

Autor: I.D.

Bivši natjecatelji reality showova Zadruga i Big Brother, blizanci Mika i Giba Vasić promijenili su spol, a njihova majka Rada im je najveća podrška. Rada je nedavno na svojim društvenim mrežama podijelila fotografiju sinova, koji su danas žene i zovu se Ivana i Ana.

“To su moja djeca, ja prvo gledam da su one sretne, da su mi žive i zdrave, a tko se smije neka se njima vrati. Ničije dijete ne diram, ničije dijete ne ogovaram, ja sam majka i mene to boli. To što su one promijenile spol, to je sve normalno sada, njih dvije će nekada i o tome javno pričati”, započela je Rada.

“One žive u Njemačkoj, s njima se čujem dva-tri puta dnevno i sada kada je Rade, moj muž, u bolnici ja se sa njima čujem čak i češće. Njih dvije se ne plaše nikoga, nisu one prve koje su promijenile spol, to je jača sila, one se trebaju pojaviti u javnosti. Zahvaljujući doktorima one su danas prave ljepotice i sliče majci”, rekla je Rada za srpske medije.

Foto: Instagram

‘Ja sam to rodila, to su moja djeca’

“One sliče na mene, ali samo nemaju moj jezik, ja imam britak jezik i to je to, one ga nisu naslijedile od mene. Ja sam sve ovo podržala i tko podržava moju djecu, podržala ih je i cijela familija. Ako podržavaš mene i moju djecu tebi su otvorena moja vrata, a ako ne podržavaš, vrata su ti zatvorena! Ne mogu ja podržavati nikoga tko ne podržava moju djecu”, rekla je Rada.

“Ja sada imam pet kćerki i jednog sina, cijela obitelj mi je rekla, ako je vama lijepo nama je još ljepše, da ste vi meni živi i zdravi, tko se smije neka se smije, a vi gledajte vaše… I susjedi podržava sve i to mogu pozvati da vidite, sve kuće naši Srbi, sve kuće oko nas. Svi nas podržavaju, oko naše kuće su više i naša familija nego što su susjedi. Pisali su po komentarima da sam ja kriva. Za šta sam ja kriva? Šta ja mogu biti kriva? Ne znam da li je narod svjestan kako ja kao majka mogu biti kriva za to”, pričala je Rada za domaće medije svojevremeno.

Domaća misica završila u bolnici prije svadbe: ‘Poslali su me na hitnu, dobila sam dozu’




Inače, njih dvojica su se i ranije oblačili u žensku garderobu, šminkali se i stavljali perike. Rada Vasić, majka blizanca otvoreno je govorila o njihovoj seksualnoj orijentaciji. “Ja kao majka… Kad sam mogla ih čuvati od kilo mesa, samo da su mi živi i zdravi! Ja sam to rodila, to su moja djeca, ja ne mogu njih kriviti. Ja više krivim mene. Kažem: “O, Bože, jesam li nešto zgriješila?” Svi kažu, ja se baš u to ne razumijem, eto čujem od nekoga “vidi ovaj je tko žensko, gej!” Ja ne znam stvarno šta je to gej, šta je to fejk, ne znam, ne razumijem, života mi”, pričala je Rada tada.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.