Screenshot/Youtube

Pobjegla od muža pa ljubovala s Bajagom i Trifunovićem: Ova Hrvatica žarila je bivšom državom

Autor: F. P.

Pjevačica Marina Perazić iznimno je zvučno ime na domaćoj sceni. Karijeru joj je u velikoj mjeri obilježila grupa Denis & Denis, s kojom je žarila i palila regijom 80-ih godina. Uz to je slovila kao jedna od najzgodnijih plavuša bivše države, koja je svojim glasom osvajala brojna srca.

Nakon što je grupa prestala sa djelovanjem 1988. godine, Marina je nastavila nizati brojne hitove kao samostalna umjetnica. Njen privatan život bio je svojevrsna nepoznanica sve dok nije ušla u reality show ‘Farma’, kada su razni detalji krenuli izlaziti u javnost.

Među njima je i njen ljubavni život, koji je bio neočekivano buran. Navodno su je muškarci često zvali usred noći i glasno disali u slušalicu, što je navodno pridonijelo njenom odlasku u Ameriku 1988. godine. Tamo je započela vezu sa Ivanom Feceom Firčijem, bubnjarom skupine Ekaterina Velika.

Ljubav je potrajala devet godina

Sa Firčijem je živjela u izvanbračnoj zajednici, te im se nakon pet godina rodila kćer Mija. Dvije godine kasnije stigla je i druga djevojčica Luna, no njihova sreća nije dugo potrajala. Par se, naime, razišao 1997. godine, kada se Marina sa djecom vratila u Hrvatsku.

Firči je navodno također bio fizički nasilan te je zlostavljao Marinu, koja je bez najave jednog dana ‘pokupila’ djecu. Njen nevjenčani muž uzeo im je putovnice te ih prijavio policiji, no Marina je uspjela nabaviti nove dokumente te pobjeći prvo u Rijeku, a zatim u Beograd.

Nakon što je pukla ljubav sa bubnjarom, pjevačica je ljubovala uglavnom sa mlađim muškarcima. Među njima je i pjevač Vlado Georgijev, a Marina je jednom prilikom priznala i da je imala aferu sa Momčilom Bajagićem Bajagom te kasnije sa redateljem Sergejem Trifunovićem.




Hoće li to Marija Šerifović ponoviti povijesni uspjeh Prijovićke? Najavila turneju diljem Hrvatske

U jednom od svojih intervjua je istaknula da Trifunović njihovu vezu nije smatrao ozbiljnom, te je na nju gledao kao osobu kojoj je potrebna pažnja. Prije 11 godina ju se povezivalo sa 33 godine mlađim Dimitrijem Srećkovićem Bluegrayom, s kojim je snimila duet ‘Tišina’.




Sudeći prema činjenici da pjesma danas broji 67 tisuća pregleda na YouTubeu, nije doživjela osobitu popularnost. Na promociji su se oboje držali za ruke što je potaknulo šuškanja o vezi, no Marina je rekla da na njega gleda kao na sina te da mu želi pomoći da se afirmira kao umjetnik.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.