Foto: YouTube

Pjevač plakao zbog Lepe Brene pa umalo završio u zatvoru: ‘Držali su nas, tražili mobitele’

Autor: I.D.

Srpski pjevač Savo Perović prisjetio se svog 18. rođendana na kojemu se rasplakao zbog folk pjevačice Lepe Brene. Naime, Perović je otkrio da nekada nije imao financijskih sredstava kako bi pravio gala proslave za rođendane, pa je 18. proveo skromno, pišu srpski mediji.

“Pamtim 18. rođendan i čestitku majke, u tom trenutku nismo imali novca da bih napravio veliku proslavu i sjećam se da smo bili u autu i išli kod tetke na ručak. Tada je bilo popularno da naručuješ čestitke preko radija i moja majka je sastavila predivnu poruku koju su čitali na radiju, pa je krenula pjesma Lepe Brene Ja nemam drugi dom i mi smo toliko plakali”, započeo je pjevač.

“Ja sam u stvari bio toliko sretan i ozaren ljubavlju, nekad riječi znače mnogo više od bilo čega na svijetu. Druga stvar je kada se moj brat rodio, imao sam deset godina i taj trenutak iščekivanja njega s tatom u bolnici mi je bilo nešto najljepše, prelijep osjećaj i uspomena”, otkrio je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Savo Perović (@savo_perovic_je.deriste)




Doživio dramu u Dubaiju

Savo se nedavno prisjetio kada je bio u Dubaiju s kolegicom Višnjom Petrović, a tamo su zamalo bili uhićeni zbog jedne nesvakidašnje situacije. “Bio sam loš. Šalu na stranu, fotografirali smo se ispred Burj Khalife i tamo na svakih sat vremena ide neka glazba kad radi ta fontana”, pričao je.

“U tom trenutku je išla glazba tog istočnog zvuka i mi smo krenuli malo plesati uz tu muziku gdje je on panično krenuo vikati: Prestanite to raditi, vi ne znate gdje ste vi došli, i tako dalje. Mi ga gledamo u fazonu Je li ovaj lud, i  nije prošlo trideset sekundi i osiguranje se pojavilo, tražilo nam mobitel da vide što smo mi to snimali”, nastavio je.

Filip iz Braka na prvu izjavom zaintrigirao gledatelje: ‘Ne mogu vjerovati, ali’




“Onda je to moralo slati, da se čeka, uzeli mi broj telefona, putovnicu i doslovno su nas držali pola sata i nisu nas pustili da pomaknemo dok nisu dobili zeleno svijetlo, da je ta snimka okej. Sat vremena kasnije smo dočekali moj rođendan, tako da sam mogao dočekati rođendan u zatvoru”, ispričao je pjevač.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.