Foto: Instagram

Liječnica Petra iz Braka na prvu iznenadila snimkom: ‘Bila ja na dejtu sa Slovencem’

Autor: T.Š.

Poznata zagrebačka liječnica Petra Meštrić, koja je javnosti poznata zbog sudjelovanja u showu “Brak na prvu“, ispričala je svojim pratiteljima vic o Slovencu. “Situacija je izmišljena, ali veselim se upoznati Slovenca sa Škodom da mu ‘prodam‘ foru”, odmah je razjasnila u uvodu.

“Bila ja na dejtu sa Slovencem i tako pričamo o autima. Pitam ga ja što vozi. Kaže on: ‘Škoda.‘ Kažem ja: ‘Ah, škoda‘”, ispričala je Petra u videu na Instagramu i upitala pratitelje jesu li shvatili vic.

“I u čemu je fora?”, “Genijalno”, “Ja nisam skužio”, počeli su se nizati komentari njenih pratitelja, a nije dugo trebalo čekati na odgovor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra Mestric (@petramestric)




U prijevodu – šteta

“Šteta. U prijevodu žao mi je, ne sviđaš mi se više”, komentirao je jedan pratitelj, a drugi je dodao kako se na slovenskom šteta kaže škoda, što je potvrdila i sama liječnica.

Inače, liječnica je prije nekoliko mjeseci počela trenirati sa Stefanom Modrićem s kojim se sprijateljila u showu “Brak na prvu”, a u dvije godine smršavjela je oko 15 kilograma. Kako je često fotografiju u javnosti, tako su mnogi primijetili da lijepa liječnica ima znatno vitkiju figuru.

Pojasnila je ranije kako je upravo za vrijeme snimanja sociološkog eksperimenta imala najviše kilograma u životu.




Foto: Josip Moler / CROPIX

“Za vrijeme snimanja ‘Braka na prvu‘ imala sam najviše kilograma u životu, a to je bilo 74. Krenula sam na dijetu i lagano vježbati, već sam pred kraj snimanja ‘pala‘ na 72. U tih dvije godine (do sada) smršavjela sam oko 15 kg i sad imam 58 kilograma”, rekla je Petra.

Liječnica Petra novom objavom izazvala pomutnju: ‘Samo ti odi u Ljubav je na selu’

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.