Foto: Instagram

Petra iz Braka na prvu ostvarila san iz djetinjstva: ‘Već i ptice na grani znaju’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Plavokosu liječnicu Petru Meštrić javnost je upoznala u trećoj sezoni popularnog showa Brak na prvu. Iako je postala poznata upravo sudjelovanjem u sociološkom eksperimentu, svoju popularnost nastavila je graditi i izvan showa putem društvenih mreža. Tamo je sada iznenadila svoje brojne fanove novom objavom.

Naime, na svojem Instagramu Petra se pohvalila novim postignućem u karijeri. Za sve koji misle kako je krenulo dalje u zdravstvenom smjeru, samo su djelomično u pravu. Ova atraktivna liječnica uspjela je ostvariti svoj san iz djetinjstva o ulozi voditeljice, a u objavi je otkrila i ključne detalje situacije.

“Sad kad su mi se slegli dojmovi mogu zapravo napisati nešto suvislo. I ptice na grani znaju da je moj san od najranijeg djetinjstva bio biti TV voditeljica i glumica. Ali kako to u životu biva, život me odveo u drugom smjeru. Danas sam ipak uspjela spojiti te dvije stvari u jednu – moj poziv, medicinu i moju prvu ljubav, televiziju”, započela je Petra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Mestric (@petramestric)




‘Zahvaljujem se svima koji će se prepoznati’

“Tako je nastala moja prva emisija ‘Minute bijele kute’, emisija o zdravlju, kojoj sam urednica i voditeljica. Ovim putem se želim zahvaliti OTV koja mi je pružila šansu, prijateljima, obitelji, dečku… Znam da sam nekog zaboravila ali zahvaljujem se svima vama koji ćete se u ovome prepoznati”, nastavila je.

Obožavateljica prozvala doktoricu Petru iz Braka na prvu, ova brzo reagirala: ‘Vaša stvar’




Za kraj je također spomenula svoju prvu gošću, te otkrila kako će svi zainteresirani emisiju moći gledati utorkom u 21 sat na OTV televiziji. U kratkom roku njeno otkriće odjeknulo je među brojnim fanovima, kojih na Instagramu ima preko 92 tisuće. U komentarima su se također stale nizati brojne pohvale.

“Tebi je nebo granica. Bila si odlična. I gošća je bila zanimljiva”, “Čestitam”, “Bravo”, “Dobro nam došla”, “Bravo Petra, samo tako nastavi”, “Ti možeš baš sve što zamisliš”, “Snovi se ostvaruju”, “Čestitam, draga Petrice”, “Da bude prva u nizu mnogih uspješnih emisija”, samo su neke od odobravajućih reakcija fanova.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.