Foto: Instagram

Petra iz Braka na prvu doživjela drastičnu promjenu: Razlika je itekako vidljiva

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Plavokosu liječnicu Petru Meštrić javnost je upoznala u trećoj sezoni popularnog showa Brak na prvu. Iako je postala poznata upravo sudjelovanjem u sociološkom eksperimentu, svoju popularnost nastavila je graditi i izvan showa putem društvenih mreža. Tamo je sada iznenadila svoje brojne fanove novom objavom.

Na njenom Instagram profilu osvanula je zanimljiva videomontaža. Sve počinje prikazom nje ispred ogledala u ležernoj crnoj kombinaciji, no ono što je privuklo posebnu pažnju jest idući dio. Na njemu je prikazala djelić iz jedne od epizoda Braka na prvu, gdje je vidljivo kako je imala više kilograma nego danas.

“Kako vam se sviđa moja transformacija?” upitala je Petra svoje fanove uz snimku. U jednom dijelu nje je otkrila kako je od sudjelovanja u showu izgubila čak 15 kilograma, a promjena je itekako zamjetna. Nakon toga je za svoje fanove pozirala pred ogledalom, figuru dodatno naglašavajući pokazivanjem sa svih strana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Mestric (@petramestric)




‘I ti si podlegla pod pritiskom’

“Ide gas”, poručio joj je Marko Bogda, također jedan od natjecatelja iz prošlih sezona. “Super, ali ti si lijepa žena… I sa 15 kg više”, “Znači i ti podlegla pod pritiskom”, “Uvijek lijepa, sada možda čak premršava”, “Pošaljite mi recept za skidanje kila”, “Moram priznati da si znala profurati i tih nekoliko više”, samo su neki od komentara fanova.

Maja Šuput otvorila dušu o najtežem periodu: ‘Godinama sam se toga bojala’




Podsjetimo, Petra se nedavno fanovima pohvalila novim uspjehom. Uz niz fotografija nastalih u televizijskom studiju, otkrila je kako je ostvarila jedan od svojih snova iz djetinjstva. Radi se o emisiji o zdravlju ‘Minute bijele kute’, koja se prikazuje utorkom u 21 sat na OTV televiziji, a čija druga epizoda je nastala prije tjedan dana

“Tebi je nebo granica. Bila si odlična. I gošća je bila zanimljiva”, “Čestitam”, “Bravo”, “Dobro nam došla”, “Bravo Petra, samo tako nastavi”, “Ti možeš baš sve što zamisliš”, “Snovi se ostvaruju”, “Čestitam, draga Petrice”, “Da bude prva u nizu mnogih uspješnih emisija”, bile su samo neke od reakcija na njeno otkriće.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.