Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Petar Grašo pričao što se događa s trudnom Hanom Huljić: ‘Drugi put joj je grozan’

Autor: I.D.

Hana Huljić i Petar Grašo nedavno su potvrdili da čekaju i drugo dijete. Iako je poznato da pjevač ne voli da govori o njihovoj intimi, sada je kratko priznao što se događa iza zatvorenih vrata. Kako kaže, Hana se ponaša kao i svaka druga trudnica, dodaje Grašo koji ističe kako su jako sretni zbog onoga što im se događa na privatnom planu.

“Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je okej”, rekao je za In Magazin Petar Grašo pa dodao: “Sretan sam čovjek što sam okružen ljudima koje volim i ljudima koji me vole. I kad se obitelj zapravo širi, još uvijek se ne sužava nego se širi, onda možeš stvarno biti zahvalan gore nekome što to hendla kako treba.”

Oni već imaju nasljednicu Albu koja će ove godine proslaviti drugi rođendan, a već pokazuje ljubav prema glazbi. “Alba je živahno dijete, vjerojatno kao i sva djeca koja imaju dvije godine. Radoznala, svojeglava, puno pjeva, galami, počinje sad polako i pričati. I sad se trudimo da se ne pretvorimo u dosadne roditelje koji kažu ‘vidi, rekla je ću-ću, baba’. Trudimo se zadržati tu ushićenost unutar sebe, ali kao svako dobro dijete, divlja je, slatka je i raste u ljubavi što je najvažnije”, lijepo je rekao Grašo.

Foto: Livio Andrijic/CROPIX

Nedavno je ovaj bračni par osvanuo u javnosti

Inače, istu večer kada je većina Hrvatske pratila Eurosong na malim ekranima, Petar Grašo je u Splitu održao koncert. Povod tome je bio blagdan svetog Duje 7. svibnja, a nastup je bio poseban za Grašu. Naime, u prvim redovima ga je pratila Hana, kojoj je ovo bilo prvo javno pojavljivanje nakon vijesti o trudnoći.

Za tu priliku odabrala je jednostavnu bijelu, retro košulju, preko koje je nosila bež sako sa sjajnim uzorkom. Mnoštvo okupljenih za njom je okretalo glavu kako bi vidjeli lagano zaobljeni trbuh, kojeg je Hana odjećom vješto prikrila da je izgledalo kao da uopće nije trudna.

Podsjetimo, Hana i Grašo u bračnu luku su uplovili u veljači 2021. godine, u crkvi sv. Dominika u Splitu. O njihovom bajkovitom vjenčanju i dalje se priča, a u srpnju iste godine stigla im je i kruna ljubavi. Hana je tada na svijet donijela malenu Albu, koju i Vjekoslava i ‘dida Tonči’ neskriveno obožavaju.

Stručnjakinja oplela po ekspertima Braka na prvu: ‘To je sumrak struke i civilizacije’




“Moja kći Hana je divna majka, a Vjeka sjajna baka koja uskoči kad god zatreba pomoć. Njen veliki problem i velika dobrobit u životu je to što je halo-efekt nevjerojatan. Nema toga koga neće razoružati. Snimi te i udara gdje si najtanji. Nevjerojatno”, izjavio je Tonči prošle godine za medije.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.