Foto: Marko Todorov / CROPIX

Pamela Ramljak podijelila tužnu vijest: ‘Ove male okice su se zauvijek zatvorile’

Autor: I.D.

Pamela Ramljak, pjevačica iz grupe Feminnem, podijelila je tužnu vijest sa svojim pratiteljima na Instagramu i otkrila tko ju je podržavao u najtežim trenucima života. Naime, objavila je tri fotografije svog psa Chewieja.

“Ove male okice su se zauvijek zatvorile”, otkrila je na početku svoje objave Ramljak. “Chewie je bio početak sretnog i novog razdoblja mog života. Udomila sam ga u razdoblju koje nijedna žena nikad ne bi trebala proći, ali on je definitivno pomogao u tranziciji, najviše mojih osjećaja vrijednosti. Moja prva fotka na Instagramu je upravo Chewie prije deset godina”, podijelila je pjevačica.

Za kraj je dodala: “Volim te, mala mrvice, putuj, i hvala za svaki divni trenutak.” U komentarima su se odmah javili pratitelji s porukama podrške, a među njima su bile i njezina kolegica iz Feminnema Nika Antolos te voditeljica i novinarka Hana Hadžiavdagić Tabaković koja je i sama prošla kroz takav gubitak. “Moja iskrena sućut od srca… Prošla sam to prije godinu dana i znam koliko je teško”, napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)




Primila je poruke podrške

“Žao mi je, draga Pamela”, “Ostaju uspomene, bio je poseban”, “Drži se! Grlim te!”, pisali su pratitelji u komentarima pružajući Ramljak podršku. Inače, jednom smo prilikom pisali kako je Pamela Ramljak morala dovući bauštelce iz Njemčke jer su joj Hrvati bili preskupi. “Fulala sam profesiju, trebala sam raditi na baušteli. Najbolje plaćen posao ovih dana, kako je krenulo morat ću bubreg prodati da sve adaptiram. Dakle, ove cijene nisu normalne”, napisala je tada na Instagramu pjevačica Pamela Ramljak.

Ipak, čini se kako je Pamela radnike za svoj luksuzan stan u centru grada ipak uspjela naći. “Ono kad dovedeš radnike iz Njemačke jer su naši preskupi, čast izuzecima”, napisala je uz pjesmu “Hard Workin’ Woman” Ashley TaylorMade. Naime, Pamela je još prošle godine s pratiteljima podijelila kako je pronašla stan u Zagrebu, u samom centru, pokraj parka Zrinjevac.

Hrvatska pjevačica bori se s neizlječivom bolesti: ‘Može se proširiti na bubrege i crijeva’




“Kreće avantura. Od sljedećeg tjedna radovi, pokazat ću vam svaku fazu. Slobodno ukradite koju ideju o uređenju i pratite postove. Jedva čekam”, napisala je tada, a mnoge je iznenadilo kada je priznala da u njemu neće živjeti. “Što je sa stanom gdje sada živite?”, pitala je pratiteljica pjevačicu. “Živim u svom stanu. Ovo je investicija. Nećemo tu živjeti”, objasnila je Ramljak.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.