Foto: Darko Tomas/CROPIX

OŽILJKE PREKRIVA ŠMINKOM! Kristini Mandarini nakon operacije ostale rupe, ali još nije gotova sa zahvatima: ‘Ovaj doktor je provjeren’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Najpoznatija hrvatska prodavačica mandarina, Only Fans zvijezda Kristina Penava poznatija kao Kristina Mandarina, otkrila je za 24sata da ožiljke od neuspjele operacije lica mora prikrivati šminkom.

Prošle je godine, naime, kod neimenovanog doktora radila ‘mačje oči’, odnosno, lateralnu kantopeksiju, trenutno izuzetno popularan estetski zahvat. U Kristininu slučaju došlo je do komplikacija, pa su joj ostale rupe koje prikriva šminkom, zbog čega, priznaje za 24sata, žali.

Ipak, to ne znači da je gotova s estetskim operacijama – ove jeseni u Srbiji će ponovno povećati grudi. “Ovaj doktor mi je provjeren, već sam bila kod njega pa se osjećam sigurno. Znam da će sve biti dobro. Bit ću u Srbiji dva tjedna nakon operacije da sve kontrole obavim. Znam što me čeka pa me nije strah”, rekla je i dodala da će ih s 550 ml povećati na 750 ml.

Iako joj je Instagram zbog kršenja pravila ranije ove godine izbrisao profil, Kristina je nastavila karijeru na kontroverznoj platformi OnlyFans, na kojoj mnogi naplaćuju eksplicitne golišave sadržaje.

Foto: Instagram

“Imam odličan sadržaj, a moji obožavatelji su s time sretni. Zarađivati mogu dovoljno i za sve što mi je potrebno za živjeti. Prodaju voća nisam ostavila iza sebe. Naravno, uvijek se rado vratim na štand i odradim po potrebi. Obožavam taj posao i uvijek mu se rado vratim”, izjavila je Kristina Mandarina u intervjuu ranije ove godine.

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.