Foto: Instagram

OVO SE DUGO ČEKALO! Jelena Rozga napokon je objavila novu pjesmu i spot, prvi slušatelji oduševljeni: ‘Predivno, podsjeća na stari Magazin’

Autor: Klara Veleslavić

Jedna od najomiljenijih pjevačica hrvatske estrade, Splićanka Jelena Rozga, napokon je objavila novu pjesmu i spot. Obožavatelji su u posljednje vrijeme imali priliku dobiti pokoju novost od simpatične pop-pjevačice, koja nedavno proslavila 45. rođendan, no upravo se ova, danas objavljena pjesma, dugo iščekivala. Naime, pjevačica je zadnjih mjeseci snimila novi spot za staru pjesmu “Grizem” te duet s Matijom Cvekom, također obrada već poznate pjesme “Zar je ljubav spala na to”.

Vjerni obožavatelji nestrpljivo čekaju i najavljene koncerte, koji će se održati 17. prosinca u Areni Zagreb, 11. veljače u splitskoj Spaladium Areni te 17. travnja u beogradskoj Stark Areni. O pripremama je više puta obavijestila svoje Instagram pratitelje, snimajući plesne treninge na kojima su njezini plesači dali naslutiti kako se sprema pravi spektakl. Ipak, najbolja najava nove turneje svakako je nova pjesma naziva “Samo se ljubit’ isplati“, za koji je snimljen i spot.

Za glazbu i tekst zaslužni su još jednom Tonči i Vjekoslava Huljić, a njihova suradnja s pjevačicom dobro je provjereni recept. Redatelj spota je Luka Sepčić, a uz Jelenu u spotu možemo vidjeti jednu priču o odrastanju kroz koje se najviše isplati voljeti, što je poruka same pjesme. U spotu se pojavljuje i zagrebački glumac Matko Knešaurek, najpoznatiji po ulozi Marka Odaka u seriji “Ruža vjetrova“.

U sat vremena, otkako je spot na Jeleninom YouTube kanalu, pjesma je poslušana preko 5 tisuća puta te su ostavljeni brojni komentari pohvale. “Prekrasno! Baš onako dalmatinski, magazinski, plemenito, obiteljski, toplo, mediteranski, pop. To se traži! Bravo, Jele”, “Jelena, hvala za prekrasnu pjesmu”, “Nenadmašiva Jelena. Jedinstvenog glasa i stasa. Mlađe joj kolegice nisu ni do koljena. Bravo, predivno”, “Kako je ovo jedna dobra vibra! Baš ti onako izaziva leptirice u trbuhu. Obožavam”, samo su neki od komentara vjernih slušatelja. 

Ova je pjesma zasigurno učinila njezine obožavatelje još nestrpljivijima te će prodaja karata za koncerte vjerojatno krenuti većom brzinom. Što se na koncertu može očekivati, dala je Jelena naslutiti u jednoj objavi na svom Instagram profilu.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.