Foto: Instagram

‘OVO JE TIJELO ŽENE!’ Rasna Senidah se skinula u badić, fanovi joj tepaju: ‘Lijepe ženske obline’

Autor: Š. P.

“Ovo je tijelo ŽENE!”, samo je jedan od oduševljenih komentara ispod fotografija na kojima Senidah, slovenska pjevačica bosanskih korijena, pozira u kupaćem kostimu. Za razliku od većine kolegica iz regije, Senidah se (javno) ne skida tako često, ali kad to učini – kreću ovacije!

“Ne možeš zamisliti koliki si mi uzor u životu”, piše joj jedna obožavateljica. “Lijepe ženske obline”, dodaje druga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Ima i onih manje pristojnih – jedna ju je pratiteljica nazvala pogrdnim imenom i odmah doživjela lekciju od drugih čitatelja. “Posramljuješ ljude zbog izgleda u 21. stoljeću?!”, brzo su odgovorili fanovi atraktivne pjevačice.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)




Inače, u javnosti se nerijetko raspravlja o izgledu regionalne zvijezde prije estetskih operacija. Instagram profil Pravo VIP lice prošle je godine, naime, objavio fotografiju koja implicira da je pjevačica prije dana najveće slave prošla kroz veliku fizičku transformaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pravo_vip_lice

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.