Foto: YouTube

Ove žene imaju dosta zanimljiv problem, jedna im ponudila rješenje: ‘Fuj’

Autor: T.Š.

Društvene mreže često postaju poprište neobičnih rasprava, a jedna od najnovijih tema koja je izazvala buru komentara odnosi se na praktičnost dugih, umjetnih noktiju. Mnogi su se pitali kako žene s takvim noktima uspijevaju obavljati svakodnevne higijenske rutine, posebno kako se nose s jednom od najintimnijih radnji – brisanjem stražnjice.

“Kako žene koje imaju ogromne nokte brišu stražnjicu? Pokušavam zamisliti, ali mi ne ide”, pokrenuo je jedan reditovac nedavno temu. Mnogi su se reditovci u komentarima tek našalili, dok su drugi primijetili još nešto što im je zasmetalo, a to je stavljanje nokta u usta, što je jedan od čestih prizora na društvenim mrežama.

“Držiš papir jagodicama, a ne vrhovima prstiju. I imaš četku za nokte za nedajbože”, “Možda je bolje živjeti u neznanju”, “Zalijepi si spajalice na prste selotejpom kao da imaš nokte pa probaj”, “Kad ih vidiš kako jedu, ližu i sišu hranu koja im je otišla ispod ogromnog nokta, skupa sa ostacima fekalija i wc papira. Fuj”, neki su od komentara na ovu vrlo osjetljivu temu.

“Spasila si mi život”

Ipak, u komentarima se pojavila i objava s tutorialom koji je objavljen na YouTubeu, a u kojemu žena s dugim noktima, detaljno objašnjava kako savladati spomenuti izazov. Video ima 2.4 milijuna pregleda.

Pomalo neočekivano, ispod tutorijala oglasile su se brojne žene, koje su muku mučile s ovim problemom. Svoja iskustva otkrile su ispod tutorijala koji traje gotovo devet minuta te su poručile kako im je isti bio od velike pomoći.

Muškarca zgrozio prizor u obiteljskom albumu: ‘Jesu li ljudi u Jugoslaviji ovo radili’




“Svi se možda smiju, ali svi znamo da smo ovdje jer imamo nokte i borimo se da se obrišemo”, “Tek sam počela nositi umjetne nokte i trebala sam pogledati ovo. Hvala ti, curo, što mi pomažeš da održim guzu čistom”, “Doslovno sjedim na WC-u s dugim noktima i ne znam kako da se obrišem, ali spasila si mi život. Sve tri metode rade, ali tko ima vremena za drugu?”, “Bilo me tako sram tražiti ovo, haha. Hvala ti što si to učinila tako bezbrižnim”, samo su neki od komentara oduševljenih žena.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.