Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

Ovako je Nives izgledala tijekom braka sa Dinom: Jedan detalj nemoguće je zaobići

Autor: F. P.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ime je za koje se pročulo diljem regije. Pozornost je nekoć privlačila svojim koncertima širom Balkana, dok danas to više čini atraktivnim izdanjima i aktivnosti na društvenim mrežama. Iako i sama ponekad podsjeti na neke trenutke iz prošlosti, sada je isplivao jedan posebno intrigantan podsjetnik.

Ponovno je postao aktualan niz Nivesinih fotografija iz 20o8. godine. Tada je održala promociju svog spota ‘Bijesna’, koji joj je i danas jedan od najvećih hitova. Promocija se održala u hotelu Sheraton, a prizori su posebno atraktivni jer je Nives pozirala u društvu manekena koji su na sebi nosili samo donje rublje i policijske kape.

Pjevačica je u to vrijeme već bila u braku sa bivšim nogometašem, Dinom Drpićem. Njega na promociji nije bilo u blizini, no vjerujemo da mu nije bilo u potpunosti svejedno što se Nives nalazila u takvom društvu. Dodatnu dozu zanimljivosti dodaje činjenica da je događaju prisustvovao i bivši mister Hrvatske, Dino Bubičić.

Godine ju nisu znatno promijenile

Iako je promocija spota bila prije 16 godina, mnogi ističu kako se spisateljica nije puno promijenila. Danas ju se viđa sa tamnosmeđom kosom, a za potrebe spota odlučila je postati gotovo pa crna. Naravno kako je izniman fokus bio i na njenom oskudnom izdanju, gdje je nosila vrlo kratku kožnu haljinu koja je p0osebno isticala njene grudi.

Podsjetimo, brak između Nives i Dine od samih početaka bio je intrigantna tema. Neke su zanimale pojedinosti njegove karijere, dok su se drugi fokusirali na pjevačicu. Njihova burna ljubavna priča započela je prije 20 godina, uz pomoć zajedničkih prijatelja, a da nisu htjeli čekati dokazuje činjenica da su zaruke pale nakon svega četiri mjeseca veze.

Jeste li primijetili promjene u pekarama na neradne dane: ‘Malo sam bolje pogledao’




Već iduće godine su u Las Vegasu izrekli sudbonosno ‘da’, i to u vrijeme kada je Nives bila trudna sa njihovim sinom Leonom. Tri godine kasnije rodila je i kćer Taishu, a bračna idila pukla je 2014. nakon još šest godina. Točni razlozi razvoda nikada nisu otkriveni, no sama Nives je svojedobno priznala da su se bolje slagali kao običan par nego kao supružnici.

“Bez obzira na to što mi u masu situacija ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni, to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila da imam neku situaciju… Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka i perioda kada smo se neizmjerno voljeli”, izjavila je jednom prilikom, natuknuvši kako su ostali u prijateljskim odnosima.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.