Foto: Facebook

Ovako je Katarina prije tri godine pričala o Rimcu: ‘Preko tjedna se skoro ni ne vidimo’

Autor: G.B.

Razvod Mate Rimca i Katarine Lovrić goruća je tema u svim hrvatskim i regionalnim medijima. Iako svi žele znati zbog čega je došlo do kraha ljubavi između bogatog i uspješnog poduzetnika i njegove lijepe, uskoro bivše supruge, čini se da do tih informacija neće baš lako doći s obzirom na to da njegovi najbliži suradnici o svemu šute kao zaliveni.

Ipak, sada se šuška kako je jedan od razloga za krah njihovog odnosa bilo i Katarinino nezadovoljstvo vlastitim statusom u tvrtci svoga supruga.

U razgovoru za Gloriju o tome što točno radi u firmi Rimac Automobili, Katarina je ispričala: “Tvrtka naglo raste, sad nas je više od tisuću, a Mate i ja dosta dobro podnosimo taj koloplet privatnog i poslovnog odnosa. Ja imam svoj odjel i odgovaram svom šefu, a to nije Mate. Moj ured je u Zagrebu, njegov u Svetoj Nedelji, pa se preko tjedna skoro ni ne vidimo. No, naravno da živimo za tvrtku i da pričamo o svemu što se na poslu događa i kad smo doma. Ne bih mogla zamisliti da radim negdje drugdje”, ispričala je Katarina Lovrić Rimac za Gloriju prije tri godine.

FOTO: Facebook

Već se šuška o iznosu koji će dobiti nakon rastave

Podsjetimo, s obzirom na to da je u pitanju “hercegovački Elon Musk”, na društvenim mrežama već su počele kružiti priče o udjelu koji će Katarina dobiti rastavom.

Naime, kada je riječ o Rimčevu poslovnom carstvu, riječ je i o milijunima, bez obzira na činjenicu da se iz analize poslovanja najvažnijih Rimčevih kompanija u 2023. godini – Rimac Technology, Bugatti Rimac te Rimac Group vidi da su sve tri poslovale s gubitkom i podizale prosječne plaće dosta iznad razine opće inflacije. Kumulativno gledano, prihodi sve tri kompanije iznosili su 259,16 milijuna eura, a ostvarili su ukupni gubitak od 89,83 milijuna eura. U sve tri kompanije Rimčeva sustava u 2023. godini radilo je 1711 zaposlenika, pisao je u svibnju Jutarnji list.

Mate i Katarina znali su se 17 godina, a ljubav je planula tek nakon prekida s bivšom




Da će njihova ljubavna priča završiti razvodom, nitko se nije mogao nadati. Naime, na svim fotografijama izgledali su ludo zaljubljeni, a takvi su se pojavili i na dodjeli nagrada za EY poduzetnika godina, koji je održan u Laubi. Nagrada EY Poduzetnik godine sastavni je dio korporativne strategije tvrtke EY, a cilj izbora, koji je potekao u SAD-u prije 28 godina, promicanje je poduzetništva, odnosno promoviranje dostignuća najboljih svjetskih poduzetnika. Katarina je Matu pratila i na drugim važnim događajima, a on je još prije tri mjeseca pokazao koliko mu je do Katarine stalo.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.