Foto: Instagram

OVA JE HRVATICA POBIJEDILA SEVERINU U NATJECANJU LJEPOTE: Možete li pogoditi o kome je riječ?

Autor: Dnevno

U RTL-ovom zabavnom kvizu ‘Ma lažeš’, frontmen benda Hladno pivo Mile Kekin ispričao je nevjerojatnu priču s jedne od gaža. Sudionike je, naime, trebao uvjeriti u priču da je umjesto novca za honorar dobio pse te da je iste kasnije prodao jednoj obitelji kako bi bend pokrio gažu. Još jedna od zanimljivijih priča bila je ona o natjecanju u ljepoti u kojemu je RTL-ova voditeljica Ana Brdarić Boljat pobijedila Severinu.

Platio im gažu psima koje su prodali jednoj obitelji

Mile Kekin je pročitao tvrdnju: “Jednom sam za nastup bio plaćen u psima jer čovjek nije imao novca”, no ekipa mu nije povjerovala, te su ga upitali zašto je uopće pristao na tako nešto.

“To je rečeno tek nakon koncerta. Dok smo svirali, mislili smo da smo plaćeni u kunama”, ispričao je Mile pa otkrio da su pse poslije prodali jednoj obitelji te tako dobili novac za odrađenu gažu. Unatoč Alkinu i Špičekovu uvjeravanju da je riječ o istini, kapetan Luka se ipak odlučio za laž – i ponovno pogriješio.

Runda ‘Gola istina’ donosi samo jednu istinu koja se odnosi na jednog člana ekipe, ali svi oni pričaju svoju verziju priče. “Jedna osoba iz Janove ekipe u natjecanju je pobijedila Severinu” pročitao je tvrdnju Rene, a ostali su krenuli s uvjeravanjem.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Jan Kerekeš tvrdio je da je Severinu pobijedio u videoigrici, Ana u internetskom natjecanju ljepote, osvojivši titulu najljepše Hrvatice, a Kekin na gaži u Omišu, dok su još oboje bili publici nepoznati.

Lukin tim odlučio je da ovaj put istinu govori Ana, a to se pokazalo točnim, no Janov tim ipak je odnio večerašnju pobjedu visokim rezultatom 5:2.

“Godine 2008… Natjecanje je bilo putem interneta. I onda su birali. Titula je bila najljepša Hrvatica. Imala sam još kratku kosu, to je bio početak karijere”, prisjetila se voditeljica osvajanja laskave titule.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.