Foto: Josko Supic / CROPIX

Osvanule fotke Hane i Graše dok je još bio s Danijelom: ‘Ja sam forsirao’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Hrvatska scena obiluje skladnim partnerima ili bračnim parovima. Posebnu dimenziju svemu daje kada se nađu dvije ‘duše’ iz iste sfere, kao što je primjerice ona glazbena. Među potonje spadaju Petar Grašo i kći Tončija i Vjekoslave, Hana Huljić, koji danas slove kao jedan od najpopularnijih parova na domaćoj estradi.

Iako su danas gotovo nerazdvojni, naravno da nije uvijek bilo tako. Naime, isplivale su fotografije para iz vremena kada nijednome na vidiku nije bilo vjenčanje. Tada su zajedno predstavljali singl ‘Srce za vodiča’, gdje je Hana Graši pružila potporu u obliku pratećeg vokala. Već tada su, međutim, jedno o drugome imali samo lijepe riječi.

“Ja sam forsirao, tata se čak malo pobunio. Drago mi je da smo ga uspjeli nagovoriti, iako djeluje strog ustvari ima meko srce. I Hana je oplemenila pjesmu jednim lijepim dijelom soprana”, izjavio je tom prilikom Grašo. Slušajući to, Hana se pored njega samo crvenjela u licu pa mu je na njegove riječi uzvratila istom mjerom.

‘Petar sve smiri čim dođe u studio’

“Petar i njegova obitelj su i nama obitelj, tako da uopće nije bilo dileme bi li mu otpjevala taj vokal. Malo je bilo nervoze, ali Petar čim dođe u studio on sve smiri”, komentirala je Hana. Zanimljivo je kako je Grašo u to vrijeme još bio u vezi sa pjevačicom Danijelom Martinović, s kojom je prekinuo nedugo prije no što se saznalo za njegovu vezu sa Hanom.

Bregović navodno otvara muzej posvećen svome liku i djelu: ‘Ovo je imao prije rata’

Podsjetimo, Hana i Grašo u bračnu luku su uplovili u veljači 2021. godine, u crkvi sv. Dominika u Splitu. O njihovom bajkovitom vjenčanju i dalje se priča, a u srpnju iste godine stigla im je i kruna ljubavi. Hana je tada na svijet donijela malenu Albu, koju i Vjekoslava i ‘dida Tonči’ neskriveno obožavaju.




“Alba je znatiželjna i neumorna, to su osobine koje je povukla i od svog oca i od dida. Moja kći Hana je divna majka, a Vjeka sjajna baka koja uskoči kad god zatreba pomoć. Njen veliki problem i velika dobrobit u životu je to što je halo-efekt nevjerojatan. Nema toga koga neće razoružati. Snimi te i udara gdje si najtanji. Nevjerojatno”, izjavio je Tonči prošle godine za medije.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.