FOTO: Instagram

Osuđena kuma Lepe Brene: Kraljica srpske auto-mafije godinama je krijumčarila najskuplje mašine

Autor: G.B.

Tatjana Mioković, kuma Lepe Brene, proglašena je „kraljicom estradne auto-mafije”, koja se optužnicom Javnog tužilaštva za organizirani kriminal u Beogradu teretila da je s nevjenčanim suprugom Zoranom Jankovićem i još šestoro ljudi sudjelovala u trgovini skupocjenim automobilima koji su ukradeni u inozemstvu, osuđena je pred Posebnim odjeljenjem Višeg suda u Beogradu na dvije godine i dva mjeseca zatvora, kao i novčanu kaznu od 300.000 dinara, saznaje Kurir.

Njen nevječani suprug Zoran Janković osuđen je na osuđen je na šest godina i šest mjeseci zatvora, kao i novčanu kaznu od milijun dinara. Inače, Tatjana je bila uhićena i 2015. godine u velikoj međunarodnoj akciji srpske, mađarske i slovačke policije, kada je zaplenjeno oko 30 automobila. Miokovićeva je, podsjetimo, bliska s brojnim ličnostima s estrade, pa se pretpostavlja da su neke automobile prodali srpskim pjevačima i pjevačicama. Kako su pisali mediji, Tatjana je ranije držala butik.

Bila je bliska s Lepom Brenom, Sašom Popovićem, Darom Bubamarom, Gocom Božinovskom, Anom Bekutom i brojnim drugim estradnjacima. Kraljica “estradne auto-mafije” hvalila se na društvenim mrežama zajedničim fotografijama s provoda, a javne ličnosti nisu prekinule kontakt s njom poslije njenog uhićenja, a ni tokom suđenja.

Nije imala ulogu ‘čistača’?

Tijana je poslije uhićenja nastavila živjeti normalnim životom, putovala je, na društvenim mrežama se hvalila fotografijama s raznih egzotičnih destinacija. Podsjetimo, njen nevjenčani suprug ju je na suđenju branio tvrdeći da ona nije imala ulogu “čistača”, koji je trebao dojavljivati ako na putu ima policije.

Navode optužnice, po kojoj ih je sud osudio, negirala je kraljica “estradne auto-mafije”: “Goca Božinovska je imala BMW koji se meni svidio. Isti takav kupila sam preko interneta i nikakvih problema s njim nije bilo. Platili smo traženu cijenu za njega”, ispričala je pred sudom Tatjana Mioković tvrdeći da nije bila član kriminalne grupe.

Dok snaha puni Arene, svekrva puni kazališta: Brenina hit predstava ponovno dolazi u Hrvatsku




“Ne poznajem Tatjanu. U stvari, poznajem je preko Lepe Brene zato što je ona iz Novog Sada, ali nemam kontakt s njom. Gledam svoj život i svoj posao, nemam ni vremena za druženje s drugim ljudima. Nikada nisam kupovala automobile od nje, to isključivo radim u salonu u Njemačkoj”, rekla je pjevačica Dara Bubamara.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.