Foto: Guliver Image (AP Photo/Joel Ryan, File)

Osramoćeni bivši frontmen poznatog sastava izboden i pretučen, satima ga držali kao taoca

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Britanski pjevač Ian Watkins, bivši frontmen rock sastava Lostprophets, izboden je i pretučen od strane trojice napadača u zatvoru u pokrajini West Yorkshire. Kako prenosi Daily Mail, Watkins se trenutno nalazi u kritičnom stanju u bolnici.

Trojica zatvorenika iz kaznionice u Wakefieldu navodno su 46-godišnjeg glazbenika satima držali zatočenog prije nego što su ga napali nožem i pretukli. Izvori tvrde kako Watkins mnogim zatvorenicima nije ‘sjeo’ te da od dolaska u zatvor ima metu na leđima.

Foto: Guliver Image (Kriemann)

Watkinsovi napadači planirano su ga pretukli u subotu, čekajući dan kada je manje članova osoblja prisutno. Kako navode mediji, cijela situacija je eskalirala do te mjere da je bio potreban posebno obučen tim policajaca zvan ‘Tornado Team’ koji su primirili situaciju.

Policajci su pri dolasku do ćelije gdje je Watkins satima bio zatočen bacili nekoliko šok-granata kako bi ga razdvojili od njegovih napadača. Glazbenik je navodno u strahu za svoj život vikao iz petnih žila, a cijelo zatvorsko krilo ubrzo je zatvoreno. Nekoliko izvora je za britanske medije izjavilo kako su bolničari nakon napada pjevaču izvan zatvora pružali liječničku pomoć kako bi mu spasili život.

Foto: Guliver Image (AP Photo/Paul Jeffers)

Podsjetimo, ovaj pjevač 2013. godine je osuđen na 35 godina zatvora radi 13 kaznenih djela protiv djece, uključujući i zastrašujuć pokušaj silovanja 11-mjesečne bebe. Sami Watkins priznao je sudjelovanje u zavjeri za silovanje, nekoliko činova seksualnog zlostavljanja djece, kao i posjedovanje dječje pornografije.

Lostprophets je inače bio rock sastav iz Walesa, nastao 1997. godine. U listopadu 2013. godine, netom prije završetka Watkinsovog suđenja, grupa je otkazala sve daljnje nastupe i naposlijetku se raspala. Preostali članovi benda su godinu dana kasnije sa pjevačem Geoffom Rickleyjem osnovali novu grupu, No Devotion.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.