Foto: screenshot Instagram

Ona tješi Piksija poslije svakog poraza: Zajedno su 36 godina, a ovako im je spasila brak

Autor: M.T.

Dragan Stojković Piksi, izbornik Srbije, u Njemačkoj je na Europskom prvenstvu bodrio je svoju reprezentaciju u utakmici protiv Danske. Utakmica je završila izjednačenim rezultatom, odnosno bez golova u susretu posljednjeg, trećeg kola skupine C, koja je Dance ostavila na drugom, a Srbe na posljednjem mjestu ljestvice.

Budući da je Srbija u skupini završila na zadnjem mjestu sa samo dva osvojena boda i jednim postignutim golom ispala je iz Eura 2024. godine. Na konferenciji su Stojkovića upitali ‘što sada’, a on je odgovorio na podrugljiv način. “Pa, idemo kući, vjerojatno idemo kući”, rekao je Stojković.

U takvim teškim trenucima Stojkoviću najveću podršku i utjehu pruža njegova supruga Snežana, koja je srce nogometnog trenera osvojila prije trideset godina i od tada su u harmoničnom braku te s njom ima troje djece, kćerke Anju i Andreu i sina Marka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragan Stojkovic (@draganstojkovicpixy)




Turbulentan odnos

Jedan su od najskladnijih parova na javnoj sceni, a osim što im brake traje više od tri desetljeća, svojih su okruglih 20 godina zajedničkog života obilježili crkvenim vjenčanjem 2011. godine u Parizu. Od javnosti nisu krili kakav im je bio brak, a Snežana je i sama progovorila u njihovom odnosu.

“Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim s prijateljicama koje se razvode: ‘Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam’. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udate i ženite s 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine”, rekla je Snežana.

“Možemo se šaliti, ali zaista je tako. Ne mislim da to moraš prešutjeti samo u muško-ženskim odnosima, već u svima do kojih ti je stalo. I u prijateljstvu ćeš, sigurno, tako reagirati, ako je neko umoran ili nervozan. Posebna priča je kad neko ima stresan posao, kao Dragan. Poslije izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tješim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji poslije tolikih godina”, istakla je Piksijeva supruga.




Dragan na prvom mjestu

“Da bismo sve postigli, zapostavila sam svoje profesionalne ambicije, jer nije bilo moguće pratiti takvog čovjeka kao što je Dragan, s tako uspješnom karijerom, i paralelno graditi svoju. To je bila moja svjesna odluka”, rekla je Snežana.

“Prekinula sam studije arhitekture na posljednjoj godini jer smo otišli da živimo u inozemstvu. Kasnije sam s profesijom ostala u kontaktu tako što sam uređivala kuće i stanove u kojima smo živjeli. Sređivanje interijera veoma me ispunjava i čini sretnom”, opisala je svoju ljubav prema uređivanju unutarnjih prostora.

Otac slavne pjevačice prodaje WC papir na pazaru, a njoj zamjera samo jedno

Snežana je također istaknula kako poštuje svog muža i njihov odnos, te kako joj je Dragan prioritet. “U vrijeme kad je bio kod kuće nikada nisam zakazala kozmetički tretman ili otišla da se vidim s prijateljicama. To je respekt prema njemu i našem zajedničkom vremenu. Znam mnogo žena koje cjeli dan provode u salonima ljepote, dok je njihovim muževima dosadno, pa zovu prijatelje da izlaze. Nekada mi prijateljice prebacuju kako nemam vremena da se viđam s njima, ali navikle su da mi je Dragan prioritet. Čak su i djeca, kad su bila mala, pokazivala određenu ljubomoru jer smo nas dvoje imali naše male ritual”, dodala je ona.

Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.