Foto: Twitter screenshot

Odslužila sedam godina zbog ubojstva majke: Sad je najavila morbidan plan

Autor: I.D.

Ova 32- godišnjakinja smislila je jednostavan plan – uputiti se na stadion, probiti se do Taylor Swift, svoje omiljene pjevačice, i uslikati se zajedno s njom. No, tu je bio jedan značajan problem: Gypsy Rose Blanchard je odgovorna za smrt svoje majke, zbog čega je provela sedam godina iza rešetaka. Kada je izašla iz zatvora, suočila se s novim izazovima jer su vlasti odlučile protjerati je iz države.

NY Post izvještava da je Blanchard nedavno puštena iz zatvora s već kupljenim ulaznicama za utakmicu Kansas City Chiefs, tim u kojem igra Travis Kelce, dečko Taylor Swift. Planirala je prisustvovati utakmici sa suprugom Ryanom Scottom Andersonom, no nakon izlaska iz zatvora, policija ju je obavijestila da mora napustiti državu Missouri.

Težak povratak u realnost

Obaviještena je da se smatra sigurnosnim rizikom te da više nije dobrodošla. Ulaznice su joj bile dar supruga povodom izlaska iz zatvora, a Gypsy je izjavila medijima kako jako želi upoznati pjevačicu koju obožava. Navela je da joj je njezin hit ‘Eyes Wide Open’ pomogao suočiti se s traumom uzrokovanom zlostavljanjem koje je doživjela od svoje preminule majke.




Gypsy je inače sav novac koji je zaradila u zatvoru obavljajući brojne poslove potrošila, kaže, na kupnju devet albuma Taylor Swift, a inače je dobro poznata medijima, jer je njen slučaj HBO pretvorio u dokumentarac. Naime, Gypsy nije bila direktna počiniteljica zločina već je nagovorila svog tadašnjeg dečka da ubije njenu majku nakon što je saznala da joj je majka lagala da ima rak, teške alergije i brojne srčane mane.

Snažni potres u Japanu na Novu godinu. Poginulo najmanje 30 osoba




Majka Dee Dee patila je od Münchhausenovog sindroma, odnosno umišljaja da je bolesna, ali je to prenosila na kćer. Gypsy je zbog toga bila primorana boraviti u kolicima, glava joj je bila obrijana, a podvrgnuta je brojnima operacijama jer je majka uspjela prevariti i liječnike. Jedno je vrijeme čak i hranjena preko plastične cijevi. Na kraju je ipak zažalila što je sudjelovala u zločinu i nekoliko puta tražila oprost. Taylor Swift se oko ovoga nije oglasila.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.