Foto: Instagram

Nova snimka Ivane Mišerić rasplakala fanove: ‘Panika, čekanje, ne znaš kako i kuda’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić već godinama mnogima uljepšava vožnju po gužvi. Na Otvorenom radiju jedan je od omiljenih glasova, a fanove obraduje i čestim objavama na društvenim mrežama.

Njima je sada pridodala još jednu, koja je mnogima izmamila suze na lice i dirnula ih u srce. Naime, u fokusu objavljenog videa je njena kujica, samojed Frida, koja je uvijek rado viđen gost na njenom profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

“Panika, čekanje, ne znaš kako i kuda”

“Zadnjih mjesec dana Frida je na liječenju. Ima karcinom. Jako tužan i težak put je bio do Postojne, više za sve oko nje nego nju samu…jer je panika, čekanje, ne znaš kako i kuda sa svim informacijama koje imaš. Ipak. Stvari su se posložile”, započela je Ivana, otkrivši kako se njena kujica bori sa karcinomom.




“Nadamo se sretnom završetku ove borbe jer smo došli u ruke najboljih stručnjaka. Brinu o Fridi i meni kao da smo jedno. Njeno zdravlje i moje srce. Na tom putovanju upoznala sam toliko divnih ljudi i sudbina da mi je duša puna. Oplemenilo me. Frida, imamo još puno toga za odraditi zajedno”, zaključila je voditeljica.

‘PROŠLI SMO SVAŠTA’ Ivana Mišerić na Instagramu progovorila o svom dečku, podršku joj pružila Barbara Kolar




Nalazi se duboko u nosu

Na snimci se vidi kako pripremaju Fridu za sken glave, a Ivana je otkrila kako se karcinom nalazi duboko u nosu, točnije iza oka. Njen emotivan video prikupio je više od 1,300 reakcija, a svoju podršku izrazile su joj i Barbara Kolar te novopečena mama Ecija Belošević.

“A jesam se rasplakala! Sretno dragi psiću”, “Držite se, s vama smo u mislima”, “Frida je u dobrim rukama, čuvajte se”, “Frida je borac. Nema predaje”, “Šaljemo vam samo zdrave i pozitivne vibre”, “Veliki zagrljaj tebi i Fridi”, “Sretno Fridice, mislimo na tebe”, “A duša mala… samo da ozdravi”, pisali su joj ostali pratitelji.

Bivšeg dečka Ivane Mišerić nekad su nazivali genijem, a danas je pod istragom

Podsjetimo, ova lijepa voditeljica ranije prošle godine proslavila je treću godišnjicu veze sa IT savjetnikom, Draženom Kovačevićem. Tom prilikom otkrila je i kako se spremaju na odvažno poglavlje, te da planiraju početi živjeti zajedno.

O svojem ljubavnom životu inače gotovo uopće ne govori. Poznato je kako je 2020. godine prekinula vezu sa poduzetnikom Sandrom Murom, a nedugo nakon u njen život ušao je muškarac kojeg je donedavno u potpunosti skrivala od javnosti.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.