Foto: Livio Andrijic / CROPIX

Numerologija za Baby Lasagnu ima upozorenje: ‘Naivan je, strano mu je sve što je nisko i podlo’

Autor: G.B.

Numerologija je drevna ezoterična disciplina koja proučava značenja brojeva i njihov utjecaj na život ljudi. Vjeruje se da brojevi imaju spiritualne i mistične osobine koje mogu otkriti važne informacije o osobnosti, sudbini i životnim putevima. Numerologija ima svoje korijene u drevnim civilizacijama, kao što su Egipat, Grčka i Kina. Grčki filozof i matematičar Pitagora (oko 570-495. pr. Kr.) se često smatra ocem moderne numerologije. On je vjerovao da se svemir može razumjeti kroz brojeve i da brojevi imaju duhovne i simbolične vrijednosti.

S obzirom na to da je na današnji dan 1995. godine rođen Marko Purišić, odnosno glazbena seznacije Baby Lasagna, odlučili smo provjeriti što o njemu kažu numerolozi.

Primjerice, Markova životna staza može se svesti na broj 9, a taj se broj dobije kada se zbroje sve znamenke u Markovom datumu rođenja, odnosno 5+7+1+9+9+5=36, 3+6=9. Numerologija kaže da je devetka jedan od svetih brojeva: “Ovo su nepopravljivi idealisti i plemenite duše kojim je strano sve što je nisko i podlo. Koji put su naivci, no također u takvom svom pristupu, imaju i sreće, poput djeteta. Skloni su daljinama, visinama i dubinama, pa sve što nema kraja, njihovo je područje. Često se to manifestira i kroz život ispunjen doslovnim putovanjima ili putevima duše, koja im daju široke horizonte, pa su ovo najmoćniji filozofi, istraživači, i ljudi velike tolerancije. Izrazito su otvorena duha i veliki humanisti. Uvijek slijede svoje ideale, a znaju se izdići iznad problema. Hrabri su i vole ljude”.

Foto: Livio Andrijic/CROPIX

Najbolji rođendanski poklon

Podsjetimo, Marko je još jučer na svojim društvenim mrežama objavio da je dobio najbolji rođendanski poklon ikad. Radi se o činjenici da se njegov brat Martin vratio u rodni Umag iz inozemstva i, kako je Marko otkrio, u njemu namjerava i ostati.

“Upozorenje! Ako vam se gadi dok dijete povraća, nemojte prelaziti na drugu fotografiju. Ako ne, uživajte i nema na čemu. U svakom slučaju, jako sam sretan jer sam dobio najbolji rođendanski poklon – moj brat se vratio kući i tu će ostati. Pridružit će se našem bendu”, napisao je glazbenik u opis objave.

Sin Darka Rundeka preplovio Atlantik, radi na farmi, a fakultet ga ne zanima




Mnogi nisu upoznati s činjenicom da je i Markov brat također glazbenik, a braću povezuje i jedan zajednički uspjeh. Naime, Marko je napisao tekstove za album “Ravenblack” benda Mono Inc., koji je bio odlično prihvaćen u Njemačkoj i našao se na prvom mjestu službene njemačke ljestvice slušanosti, za što je dobio i nagradu. U istom bendu Martin svira bas te nastupa pod umjetničkim imenom Val Perun.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.