Foto: Instagram

Novi obrat u razvodu Jelene Karleuše: Iznijela teške optužbe protiv bivšeg supruga

Autor: F. P.

Čitava regija posljednjih nekoliko dana bruji o jednoj stvari. Krajem svibnja je na mrežama osvanula objava Jelene Karleuše, u kojoj se srpska folkerica javno obrušila na našu pjevačicu Severinu Vučković. Negodovala je zbog Sevkinog intervjua nastalog još 2022. godine, u kojem je Splićanka govorila o genocidu u Srebrenici.

Od tada je sve dodatno eskaliralo te su se i jedna i druga strana nekoliko puta oglašavale. Međutim, sada se u Karleušinom životu dogodio jedan obrat koji sa Severinom nema veze. Naime, kako prenose srpski mediji, u ranojutarnjim subotnjim satima Karleuša je iznijela teške optužbe na račun svog bivšeg supruga, Duška Tošića.

Prema navodima Kurira, policija je odmah po prijavi stigla na mjesto događaja. Jelena je tamo bila sa prijateljem, koji je izjavio kako je Tošić došao u kuću pod vidnim utjecajem alkohola. Zatim se obrušio na spomenutog prijatelja te ga je rukom uhvatio za vrat, a nekoliko puta ga je udario po glavi i tijelu.

Foto: Instagram

Pokušala se umiješati pa je i nju udario

Kako se dalje navodi, u tom trenu se Karleuša umiješala u sukob i pokušala ih razdvojiti. Duško  je tada nasrnuo i na nju, počupao je za kosu te i njoj zadao nekolicinu udaraca. Folkerica navodno nema vidljive povrede po tijelu, dok je njen prijatelj prošao nešto lošije sa ogrebotinama na bradi i vratu.

Nakon silnih kontroverzi Prijović održala koncert u Zadru: Pogledajte što je izvodila na pozornici

Podsjetimo, nedavno su u javnost procurile i poruke između Severine i Karleušinog bivšeg supruga. Navodno ih je Severina proslijedila i samoj Karleuši, što je izazvalo znatnu buru javnosti. Stoga se o svemu nedugo nakon oglasio Tošić, koji je otkrio prirodu njihovog odnosa i pozadinu izmijenjenih poruka.




“Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosporu i htio sam napraviti proslavu povodom toga, a moji prijatelji iz WhatsApp grupe su predložili da nam Severina pjeva. Eto, to je razlog mog kontakta”, pojasnio je Duško za srpske medije. O novom razvoju situacije sa Karleušom još se ipak nije oglasio.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.